brigada je nejakych 20 hodin do tyzdna, nie? 240 eur na mesiac? technik? nie ze by som zrovna mala zaujem, nie ze by som zrovna bola na taku pracu sposobila, ale zaujimalo by ma, kto by za tolko isiel.
@tryptaminedream ale zabit 40 hodin tyzdenne a dostat 480 eur za mesiac? viacej sa mi oplati dodrziavat kvalitny spankovy rezim ako toto. podla mna nejde o to, ze ta praca nie je tak narocna, uz len ten straveny cas treba nejako kompenzovat. ale ok, kazdy ma naroky ine. ja ti len z pohladu chudobneho studenta hovorim, ze toto nesplna ani tie moje, tak ked budes chciet niekoho zamestnat, mozno budes musiet prihodit.
@hoperpohroma tak zas podla toho aké ma človek možnosti.... nie kazdy dokaze zohnať taku pracu a nie kazdy ma cas cakat dokym si zozenie lepsie, to je tiez dost ovplyvnujuci faktor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
pre niekoho moze byt miesto zaujmave aj z dovodu ziskania praxe do zivotopisu.
clovek moze pracovat aj 40 hodin do tyzdna co uz je 480 eur, je to jeho vec a individualny dohovor.
vidis tak si sikovna, ked za 40 hodin tyzdenne dokazes ako brigadnik zarobit 1440 eur ako pises.