@hagelslag nechápem presne ako to myslíš, teda ako som pochopil: ty chceš od neho peniaze za to že mu poradíš agentúru, alebo dáš mu čislo na niekoho? wtf, to ludia sú aké svine už.
@Hagelslag presne toto je problém slovákom v zahraničí..diagnóza: držgrošSOMnepomôžemTInikdyZADARMO
V tomto sú preto poliaci v zahraniči ako rodina, pomáhajú si...nuž, mal by si sa zamyslieť @Mefistofel súhlasím s tebou @Djukini môžem ti dať kontakt na agentúru ktorá je spoľahlivá a ponúka prácu okrem iného aj do holandska napíš .....zn. za 500eur
@hagelslag ja viem, ze malokto ti da nieco zdarma...ale myslim ze svet sa zmeni jedine vtedy ked zacneme od seba ja sa tym snazim zit...bolo by idealne keby sa ku mne pridalo viac ludi...
@donatela201 Mám piči...keby som mal pomáhať každému, čo niečo pýta, tak sa zbláznim...na svete je predsa 7mil ľudí...! Niekedy si musí riešiť problémy sám...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
V tomto sú preto poliaci v zahraniči ako rodina, pomáhajú si...nuž, mal by si sa zamyslieť
@Mefistofel súhlasím s tebou
@Djukini môžem ti dať kontakt na agentúru ktorá je spoľahlivá a ponúka prácu okrem iného aj do holandska napíš .....zn. za 500eur