Nemam ale vsetky tieto ponuky mi pridu take ze maju nejaky hacik resp. niesu dobre platovo ohodnotene.Ale nevyskusal som ziadnu takze neviem. Naposledy som cital o korekcii prekladov textov tak to vypadalo celkom legit, no jedina praca ktora mi pripada taka ze je dobre platovo ohodnotena a je to aj normalne ze je vykonavana doma je programovanie.
@vachtlik
hellshare napr a všetky tie warezfora už iba vidím ako mu chodia peniažky nepríde mu hneď 400 EUR ale postupne za 24 hodín 100 EUR 60 a podobne
@crowley to sa dakedy dalo pekne na tom zarobiť, ale odkedy zrušili megaupload tak veľa týchto serverov zrušilo spenažovanie uploadov. Trebalo dobrý upload ofc.
Ahoj, toto by som moc neriesil, radsej vyplannie dotaznikov, urcite tam zarobis viac a hlavne urcite dostanes peniaze kedze vacsinou ide o firmy ktore su normalne zapisane aj v obchodnom registry. » www.akosizarobitpeniaze.sk/ankety-prieskum...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
hellshare napr a všetky tie warezfora už iba vidím ako mu chodia peniažky nepríde mu hneď 400 EUR ale postupne za 24 hodín 100 EUR 60 a podobne