Sorry za ďalšie forum ale neviem si pomôcť. Chcela by som sa spýtať, aké máte vy skúsenosti s tzv. "prácou na doma". Ja som to osobne ešte nevyskúšala. Ako som čítala väčšinou sa jedná o pyramídové hry, chcú poplatok za katalóg, ktorý ked príde tak sú tam
Môj priateľ chcel objednať veci na skladanie, tak im napísal žiadosť aby mu poslali katalóg (za to zaplatil 8€) a potom sa na internete na nejakých fórach dočítal, že len klamú ľudí...
@realsmileykaja NIKDY neskúšaj žiadnu "prácu" z domu keď sa zato musí platiť vopred, Ja mám odskúšaných asi 6-7 klikačiek a len 1 sa mi osvedčila, takže vidíš aká nízka pravdepodobnosť je že natrafíš na serióznu firmu.
Síce nepotrebuješ nato žiadne peniaze, je to cele zdarma no ale arába sa natom pomaly. Preto som si ja najprv počkal, kým zarobím 2 doláre, a keď som sa uistil v tom že ich naozaj pošlú, tak potom som si do toho z VLASTNEJ vôle investoval pár eur/dolárov .. ty to vôbec nemusíš robiť, no len ja som chcel mať ten zisk väčší.
Takže asi tak, ja kým som natrafil nato tak som prečítal veľke množstvo fór, nič ine som nenašiel, všade sa našli pozitivne ale aj veľa negatívnych komentárov no toto si ľudia dosť pochvaľujú. Ak chceš vedieť viac tak mi napíš správu, ale je to na tebe, aj tak veľa ľudí na takéto veci hovorí samé zle veci, no to je tým že možno to sami vyskúšali a natrafili na to množstvo tých podvádzajúcih firiem, čiže ja si z toho nič nerobím
Takéto zarábanie je blbosť, zarobiť peniaze doma sa dá, no nie tak, ako je to stále spomínané vyššie...
Je viac možností, ako si peniaze zarobiť, spomeniem len niektoré...
Registrácia do katalógov, copywriting, preklad textov, naučiť sa vytvárať web stránky alebo pracovať s grafikou, online poker, programovanie, reklama na internete, ...
tiez somsa na to dala, ze poslu mi nejaky zoznam a mam si z toho vybrat, po prve to prislo skor nez malo a po sruhe sa to plati o com nrebol rec,-12e ..nevyzdvihla som to od postarky ale nechala na poste, a mam to vobec otvarat ? zapaltim, pozrem a vystrie ma nakoniec ?
Pridajte sa k nám a spolupracujte s nami v oblasti internetového marketingu pre spoľahlivú zahraničnú firmu. Príjmy firmy každým rokom stúpajú a táto svoje zisky korektne rozdeľuje medzi svojich spolupracovníkov. Táto práca Vás určite zaujme, nakoľko ju môžete vykonávať z domu - od stola s PC, ale aj pori zamestnaní alebo štúdiu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Síce nepotrebuješ nato žiadne peniaze, je to cele zdarma no ale arába sa natom pomaly. Preto som si ja najprv počkal, kým zarobím 2 doláre, a keď som sa uistil v tom že ich naozaj pošlú, tak potom som si do toho z VLASTNEJ vôle investoval pár eur/dolárov .. ty to vôbec nemusíš robiť, no len ja som chcel mať ten zisk väčší.
Takže asi tak, ja kým som natrafil nato tak som prečítal veľke množstvo fór, nič ine som nenašiel, všade sa našli pozitivne ale aj veľa negatívnych komentárov no toto si ľudia dosť pochvaľujú. Ak chceš vedieť viac tak mi napíš správu, ale je to na tebe, aj tak veľa ľudí na takéto veci hovorí samé zle veci, no to je tým že možno to sami vyskúšali a natrafili na to množstvo tých podvádzajúcih firiem, čiže ja si z toho nič nerobím
Je viac možností, ako si peniaze zarobiť, spomeniem len niektoré...
Registrácia do katalógov, copywriting, preklad textov, naučiť sa vytvárať web stránky alebo pracovať s grafikou, online poker, programovanie, reklama na internete, ...
kontakt: juraj1stopka@gmail.com