nevie niekto ako je to teraz s prácou v Holandsku? aké sú možnosti keby som odišiel povedzme na rok? mam skončenú OA s maturitou, po holandsky neviem ani ň ale po anglicky výborne.... takže jak to je s jazykom? a do jakého mesta by sa oplatilo ísť, aby
tak , keď ma obchodnú nech ide robiť pokladníka, skladníka, dokladača, roznášača letákov, bufetový predaj, čističa, strážnika, vrátnika do supermarketu a čo ine by tam mohol robiť ešte tak na stavbe, veď nema žiadnu prax!!!
@strejdabob - neviem presne, čo chceš vedieť, no v tejto oblasti ti asi moc nepomôžem... Síce pracujem v Luxembourgu, ale som hudobník a moja žena tu pracuje ako psychologička, takže z iných oblastí nemám skúsenosti. Ale pokiaľ ide o jazyky - v Luxembourgu síce frčí luxemburčina, francúžština a nemčina, ale podobne ako v Luxe aj v NL sa v pohode dohovoríš tiež anglicky, v Holandsku dokonca ešte lepšie, takže s jazykom nie je problém...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
tak , keď ma obchodnú nech ide robiť pokladníka, skladníka, dokladača, roznášača letákov, bufetový predaj, čističa, strážnika, vrátnika do supermarketu a čo ine by tam mohol robiť ešte tak na stavbe, veď nema žiadnu prax!!!
@semhamforas
80%muži podnikatelia ..filip