Má s touto prácou už niekto nejaké skúsenosti? Konkrétne by bolo dobré ak by sa jednalo o sieť kín Palace Cinemas. Ako to tam chodí a je to časovo náročné? A ak sa jedná napr o študenta je možné mať nejako flexibilne nastavené služby? Poprípade koľko sa n
A ten čas, ktorý si tam bol si si určoval ty? Tak napr, že každý deň od 5 až do večera alebo ako? Lebo mám školu a mohla by som tam byť akurát tak cez víkendy dlhšie a potom takto cez dni v týždni také 4 hodinky.
@chesterka5 dalo sa ist len na cele dni.. resp, niekedy ak si niekto na 4 hodiny hladal nahradu, tak som ho mohol zastupit..a teraz je tam tolko ludi, ze sa tazko dostavali sluzby..
siel som tam len raz.. a mal som dost.. neoplati sa to.. aspon teda mne nie...
@chesterka5 čo ti tu píše kolini je chujovina, lebo cez školský rok tam nikto zo 16-18 ročných detí, čo robia na hentej pozícii, robiť celý deň nebude. a ani nerobí. ale tak 5 pm je dosť neskoro. skôr tak od 14-15tej.
No lenže ja budem končiť v škole tak o pol 3 takže + 45 minút cesta domov takže aj keby tak by som to možno nejako stihla tak od 4. Neviem šak zajtra uvidím keď tam pôjdeme.
@antifunebracka nesmies sa opierat aj ked ti idu nohy odpadnut s chrbatom.. aj ked je ti teplo ako v saune, musis byt zapraveny.. zakaznici nesmu vidiet, ze pijes, ze mas metlu.. musis stihat upratat dve saly, v ktorych bolo 200 deti so samymi pukancami a kolami s tym, ze v jednom zacina film 16:50 a v dalsom 17:00 a ste tam napr. len dvaja.. a podobne srandy..
pre mna osobne je to pod uroven.. to fakt, ked nezozenies nic lepsie, tak sa tam oplati ist.. @luc.ka si pochvaluje, sedi na riti a predava listky =D
@kolini pár vecí sa zmenilo... a čím je ich tam viac, tým sú neschopnejší. ale ja sa už nevyjadrujem, lebo zas si ma tu niekto nájde svoje som si odzametala, takže teraz sa môžem zaslúžene točiť na stoličke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a teraz ma Lucifer zdrbe... yes!!
siel som tam len raz.. a mal som dost.. neoplati sa to.. aspon teda mne nie...
a hľadaj cinema city, palace už nie je.
pre mna osobne je to pod uroven.. to fakt, ked nezozenies nic lepsie, tak sa tam oplati ist.. @luc.ka si pochvaluje, sedi na riti a predava listky =D