ja sa tam chystam teraz 3x. je tam uzasne a kym mozem, idem. sice je to uz viacmenej ako dovolenka, nie zarabanie, pri dnesnom kurze 24,5 ci kolko... kam sa chystate? ja new jersey
Ja sa tesim ked nam zrusia tu vizovu politiku v roku 2009 ked bude pravda...cestovanie bude pre nas aspon jednoduchsie...ja by som chcel ist do New Jersey a New Yorku
kde presne new jersey? ja wildwood, chodili sme na nakupy do atlantic city, hamilton mall.raz sme boli aj v rehobothe-de a predtym som bola v ocean city, maryland
wat je super vec. super skusenost, perfektne leto... len si treba dat pozor pri vybere agentury! z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze sa neoplati verit malym lokalnym agenturam a spolahnut sa radsej na velke, ktore maju meno a su v tom uz ostrielane... ja som si s agenturou Global Student Services(TRencin) prezila toto leto svoje... chalani nam naslubovali hory doly a nakoniec som prisla, bola som bez roboty, ubytovanie s mysami svabmi a podobnymi domacimi zvieratkami... Fakt POZOR na takychto chytrakov!
ja neodporucam world wide students.. tiez je to len mala agentura v ba. odporucam velke a skusene napr. student agency, ccusa... neviem ale nemam pocit ze by boli drahsie, skor maju uz svoje meno aj na ambasade a je mala pravdepodobnost nedostat viza
Ahojte. Ja som bola uz dvakrat na ALJASKE a potom v Seattli, v Orlande na Floride, v New Yorku a vo Washingtone. Ludia, cestujte kym mozete a WAT je ta najlepsie prilezitost ako spoznat Ameriku. Prvy krat som bola uz cez spominany Global Student Service ( Zamecnik) a fakt tiez neodporucam, mnoho komplikacii ale napriek tomu som si leto uzila. No a tento rok som isla znova cez nich a asi v marci som zistila, ze penaize sice zobral ale nevybavuje nic tak som s nim zrusila zmluvu a samozrejme.....peniaze nevratil. Doteraz od neho stale vymaham nejaku ciastku. Ruky prec od tohto Pana, fakt neradim. No a kedze som chcela ist do Ameriky, musela som rychlo konat kedze uz bol pomaly april, tak som sa obratil ana CKM2000Travel a ti mi so vsetkym pomohli. Vybavili to vsetko rekordne rychlo a este k tomu aj ovela lacnejsie. A zamestnanci su riadne mili. Vrelo odporucam. AAmeriku taktiez uz sa tam chystam treti krat
ahojte, chcem sa spytat na work and travel USA,ak mate niekto skusenosti a nejake info...chcela by som sa tam vybrat toto leto a som zvedava na kolko mi pokryje to co si zarobim vsetky vydaje, aj to cestovanie atd. diki
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
nejdes cez prahu ?
Slovak slovakovi vlkom
Ide o pracu v Kanade - Opatrovateľka - Opatrovanie starých, mladých či ľudí s postihnutím (s možnosťou vysťahovania sa do Kanady) tzv. Caregiver/Nanny