Čaute, mal by som záujem o nejaký ten zber ovocia v zahraničí. Len mám taký istý problém ako poväčšine z nás čo chcú ísť niekde do zahraničia ... Potreboval by som niečo overené vlastnou skúsenosťou. Poprípade nejaký ten kontakt na niekoho kto ma s tým sk
Moja kamarátka bola minulý rok v Dánsku na jahody. Potrebovali tam auto, tak sa tam na ňom dopravili. Bývali v nejakých unimobunkách, vraj bolo super, všetko. Aj si slušne zarobila /na to, že po ceste mali problémy s autom/ .
Tento rok sa tam chystajú znova, aj s ďalšími, no už je tuším neskoro na zahlásenie. Veľký záujem tam je.
Ale jedno mi vravela, pekne si odrobili, vôkol sami slovák a veľa tam pili
@mato111294 ja už som tu minule písal že by som chcel ísť, tiež hľadám niekoho do partie ale nechcem ísť zberať jahody lebo som dosť vysoký a potom by ma bolel chrbát hľadal som už na nete niečo ale aj tak je fakt najlepšie ísť tam kde už bol nejaký známy ale nikoho takého nemám :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Tento rok sa tam chystajú znova, aj s ďalšími, no už je tuším neskoro na zahlásenie. Veľký záujem tam je.
Ale jedno mi vravela, pekne si odrobili, vôkol sami slovák a veľa tam pili