Caute chcel by som vediet ake mate skusenosti s pracou v zahranici. Myslim co konkretne a kde ste robili, aku pracu odporucate, ako to vyzeralo s vasim platom a naplnou prace, a ako to hodnotite. Budem velmi rad za kazdu reakciu
ak chces ti dam kontakt na skype, vyjde lacnejsie nez svk agentury ktore ta aj tak prepoja cez nich - hotelierstvo
ja osobne som na cele hotelierstvo zanevrel maximalne... bez zivota je clovek viac casu nez je zdrave
inac sa vraciam do skladu jedineho kde robota je normalna, pekne platena a zijes pomedzi
skladov som uz skusil asi tak sedem aspon
takze zalezi ak si mlady a mas priatelku odporucam hotelierstvo urcite, ale ak si single a chces skusit hotely (UK), su pomimo a socialny zivot nula
Nuž, keď som prišla do UK, konkrétne to bol zagrcaný Londýn tak som si našla prácu najskôr ako čašníčka v bare, čo bola hrozná práca. 170 hodín a proste minimálna mzda, nezostávalo mi veľa peňazí.
Druhá práca bola upratovačka v hoteli čo bola smrť zas kvôli tej práci. upratovať hotely? no nikdy. Vydržala som tam do prvej výplaty a zas robíš za minimálnu mzdu ako kkt.
Potom mi vtedajší frajer dohodil prácu v kasíne a začalo sa to postupne zlepšovať.
Väčšina ľudí v zahraničí sa motá v tom gastro odbore alebo potom sklady a obidve práce sú podľa mňa dosť hrozné. Gastro trpieť idiotských ľudí všade a sklady to proste keď sa tam dostaneš tak tam aj skysneš.
Aktuálne chcem ísť skúsiť prácu v zahraničí konkrétne vo Vantaa a som rada, že ma čaká zmena. Lepší plat a lepší ľudia, lepšia práca... Už aby to bolo
bola som len v UK a bola som spoko, robila som čašníčku v all u can eat reštaurácii v zábavnom parku Pleasure Beach, čiže nič moc ťažké robila som 6-7 hodín denne za minimálku a v pohode som prežila aj som si niečo odniesla domov a ponakupovala tam, ale tak to závisí od toho v akom si meste, v Londýne by ti to nestačilo, tam by som ani nešla..
každopádne nechcela by som už robiť v hoteliérstve ani na SVK ani v zahraničí.. nie je to nič moc robota
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
robim poriadky, nosim riady hore dole
ja osobne som na cele hotelierstvo zanevrel maximalne... bez zivota je clovek viac casu nez je zdrave
inac sa vraciam do skladu jedineho kde robota je normalna, pekne platena a zijes pomedzi
skladov som uz skusil asi tak sedem aspon
takze zalezi ak si mlady a mas priatelku odporucam hotelierstvo urcite, ale ak si single a chces skusit hotely (UK), su pomimo a socialny zivot nula
Druhá práca bola upratovačka v hoteli čo bola smrť zas kvôli tej práci. upratovať hotely? no nikdy. Vydržala som tam do prvej výplaty a zas robíš za minimálnu mzdu ako kkt.
Potom mi vtedajší frajer dohodil prácu v kasíne a začalo sa to postupne zlepšovať.
Väčšina ľudí v zahraničí sa motá v tom gastro odbore alebo potom sklady a obidve práce sú podľa mňa dosť hrozné. Gastro trpieť idiotských ľudí všade a sklady to proste keď sa tam dostaneš tak tam aj skysneš.
Aktuálne chcem ísť skúsiť prácu v zahraničí konkrétne vo Vantaa a som rada, že ma čaká zmena. Lepší plat a lepší ľudia, lepšia práca... Už aby to bolo
Raz som ale pomáhal pri organizovaní jedného festivalu, spolupracovali sme s ľuďmi z CZ a Rakúska... a robil som to zadarmo
tak napíšem, až sa odsťahujem do Švédska/Fínska, čo predpokladám sa stane budúci rok. jediná výhoda korporátov proste
každopádne nechcela by som už robiť v hoteliérstve ani na SVK ani v zahraničí.. nie je to nič moc robota