Pracoval/pracuje, brigadoval/brigaduje niekto z vas v zahraniči (nie v Česku)? O aku pracu išlo a v ktorej krajine ste pracovali? Ako ste sa k danej praci dostali, išli ste cez agenturu alebo po znamosti? Teda...uvažujem nad všeličim a akakoľvek rada mi p
pracoval som v Skotsku popri skole (4 roky) na roznych miestach - predavac, call centrista, praca pre univerzitu atd. Kazdopadne zaciatky boli tazke, pokial ides po nekvalifikovanej robote (tj. nie si odbornik s praxou).
Nad pracou konkretne v UK by som uvazoval skor ako nad dlhodobou zalezitostou, nejak na 3 mesiace sa ti tam moc ist neoplati podla mna. Pokial tam vsak zijes, tak aj minimalna mzda pri full time robote ti da okolo 1000 libier v hrubom, co sa da na Slovensku povazovat uz za nadpriemer.
pracovala som, pracujem. nie v cesku. pracovala som v restauracii, v patisserie, momentalne pracujem v skole. v uk. dostala som sa k nej svojpomocne. v kazdom pripade. napisala si cv a chodila hore dole po trialoch a pohovoroch. agenturu som v uk neskusala. do ameriky som isla cez agenturu v tej dobe a zabezpecili mi robotu aj v restike, ale bolo to dost o hovne. postrehy? spoliehat sa sama na seba a ak ti niekto povie zajtra vam zavola hladat dalej lebo stopro nezavola. letenka? podla toho kam chces ist predsa. a neviem ci sa v dnesnej dobe oplati vycestovat, lebo problem s pracou je mam pocit vsade, a uz ani tie peniaze nie su to co bolo. a agenture by som neverila. podla man ta vzdy len ozobracia.
Bud si šikovný a niečo si nájdeš sama alebo agentúra a dobrá agentúra ako vyššie spomenuli A nemôžeš chcieť aby to bolo zadarmo aj agentúru to niečo stojí a tiež musí z niečoho žiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Nad pracou konkretne v UK by som uvazoval skor ako nad dlhodobou zalezitostou, nejak na 3 mesiace sa ti tam moc ist neoplati podla mna. Pokial tam vsak zijes, tak aj minimalna mzda pri full time robote ti da okolo 1000 libier v hrubom, co sa da na Slovensku povazovat uz za nadpriemer.
pracoval som v zahraniči,budem pracovat v zahraniči,pracujem len v zahraniči. pracu si vybavujem cez agenturu,treba si najst spolahlive.
nič ine sa neoplati,len vycestovať, treba su vybrat spravnu agenturu.