@byrdzak skúšal, najťažšie je udržať si disciplínu, ráno o nejakej hodine sadnúť ako keby som došiel do práce, začať kódiť, a nenechať sa rozptyľovať tým že som doma a môžem robiť čokoľvek, a zabaliť to až večer.
neskusala som, ale vzhladom na to ze sa poznam by to bol u mna cisty fail, nevedela by som si udrzat disciplinu. ja jednoducho potrebujem rezim, prist do prace, odviest vykon par hodin a potom mat ten pocit ze na dnes padla a mozem robit co chcem.
Zarábajte na reklame iných. Nainštalujte si program v ktorom sa zobrazuje reklama - surfbar - a zarábajte. Nie je potrebné nič robiť len mať spustený počítač a tento program. Môj zárobok je 800 dolárov mesačne a stále to rastie. Nie sú tu ŽIADNE SKRYTÉ POPLATKY. Je len na Vás koľko zarobíte. Pre viac info mi napíšte na tomas.hrebik@gmail.com.
Za registraciu sa nic neplati prave naopak oni vam este zaplatia.
Určite ich skuste nic nestratite a odmeny su vyplacane . V podstate len odklikavate e-mail
Ahojte , nakolko mam uz par klikaciek odskusanych (vatcsina z toho podvod) , tak by som sa chcel s Vami podelit o nemecku stranku ktora sa mi osvedcila najviac . Jedna sa o pozeranie kratkych (cca 30sek. ) videí a nasledne vyplnenie kratkeho formulara kde mate stale dane moznosti . Za jedno vyplnenie dostanete od 3 do 5€ . Je to naozaj seriozna stranka na ktorej sa da privyrobit peknu sumu penazi . Vyplacaju cez paypal. Ak mate zaujem tak link nizsie .
@erixx Dakujem za info.Uz som to skusala,je to fajn Chcela by som sa ale spytat,ako to vyplacaju cez paypal.Chcu tam nejaky login a kontonummero...myslela som si,ze pri paypale staci zadat iba e-mailovu adresu.Viete my v tom pomoct?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
tie na ktoré sa pýtaš ty sú podfuky.
to bola naj práca akú som kedy mala
tie inzeráty čo sú na internete sú podvody
to co bola ako za praca?
vyplňovanie databáz pre telekom.
» www.emailing.cz/registrace.php?...
» www.penizezaemail.cz/?ref=73817...
» www.moneymail.cz/registrace?afil...
» www.seead.cz/registrace?ref=...
» www.pokorunce.cz?ref=e1863c6a426d1c19679de7d1c2672ad2
» www.500zaemail.cz/?aff=eNortjK1Uj...
» masmail.cz/sign/up?uid=a0c...
» www.ermail.cz/link/mYC7TAc2eN...
» www.rychly-vydelek.cz/64632wea1e4aeb6...
» www.mailguru.sk/ref/22016...
» www.themail.cz/ref?user=226067...
» www.mailpro.cz/be01aed1ca6948b...
» www.klikmail.sk/signup.php?r=13...
» www.layemail.sk/ref/1382...
Za registraciu sa nic neplati prave naopak oni vam este zaplatia.
Určite ich skuste nic nestratite a odmeny su vyplacane . V podstate len odklikavate e-mail
» www.qumfrage.com/iMTQ3MjM0...
» www.akozarobit.sk/50-osvedcenych-...
ja zarábam cez internet a nie je to žiadny podvod
Posielam par navrhov, s cim mozes zacat ak si chces privyrobit:
vypĺňanie dotazníkov za peniaze - » www.akosizarobitpeniaze.sk/dotazniky-za-pe...
mystery shopping - » www.akosizarobitpeniaze.sk/mystery-shoppin...
pridávanie inzerátov - » www.akosizarobitpeniaze.sk/pridavanie-inze...
Tu uz vsak nejde moc o pracu, ale skor usetrenie: cashback - » www.akosizarobitpeniaze.sk/cashback-karty/...
multi level marketing - » www.akosizarobitpeniaze.sk/mlm-multi-level...
Toto nie je praca na doma na PC, ale je to dobra moznost zarobku: komparz - » www.akosizarobitpeniaze.sk/komparz-kasting...
dufam, ze ot vyuzijes