Zdravím. Je tu niekto kto robil prácu z odbornej praxe? Chodím na OA, praxovala som v škole.. A mám totálne nervy z toho.. Budem vám vďačná za akúkoľvek radu, ( to ako ste to písali a pod. ) Prípadne by mi niekto mohol poslať soju prácu.. ...
ja ked som robil prax tak som musel napisat seminarku o tej firme, to som len prekopiroval veci z tej stranky kde bolo to take klasicke O nasej spolocnosti a O produktoch a podobne kokotiny a potom na koniec som uviedol Dennik - skladba kazdeho dna co som akoze robil. to som si domyslal viac menej. nic tazke to neni : )
Ja som mala prax aj v tretiaku aj vo stvrtaku, tiez som chodila na OA. Najprv som pisala ( v tretiaku) o archivacii dokumentov a vo stvrtaku o kapitalovych spolocnostiach. Vacsinu som mala z internetu, rozne veci ako prilohy som nakradla vo firme v kt.som praxovala xD a dala som tam aj nejake svoje poznatky. Hotove som to mala za cca hodinu xD No stress.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty