Ja som bol v CR daz 3 roky bolo fajne do kym 2009 nedosla ta poondiata kríza tak tam bolo fajne..No a potom vo svajcu na 3 mesiace zbieral paradajky. a tam sa mi pacilo ze za 3 mesiace som mal viac penazi ako za 3 roky odrobene v CR.. ta taak staci taka odpoved?
@givenchy 10 rokov kuchar od Nemecka cez Taliansko po Rakusko,zaciatky su tazke a ty co cakaju pecene holuby do huby rychlo zistia ze ani tam ti zadarmo nikto nic neda ale oplati sa zatat zuby a vydzat...
vdaka za odpovede ja som bola v Holandsku a nemozem sa stazovat, kto si chce aaj uzivat, tak rozhodne tam, ale mna po chvili vsetko omrzi, tak chcela by som zase nieco nove. Mam moznost ist do Svajciarska, ale este uvazujem
bol som v nemecku 12x a z toho rok som pracoval a teda vsetko som preflakal ale aspon sranda nuz ale teraz nemam ...................nic...taze nereflakuj vsetko ked dakde v buducnosti pojdes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Teraz si vybavujem prácu vo Švajčiarsku.
Páči sa mi tam asi skoro všetko.