ziadna. na rannu musim skoro vstavat,na poobednej neskoro koncim,pri nocnych prespim pol dna,pri smene na ktoru nemusim skoro vstavat mi odide cely den(napr. 10:00-18:00) a dvanastky su dlhe.
tak radsej robim par mesiacov dvanastky kazdy den,a potom par mesiacov nerobim vobec,tak to mam najradsej.
Veľa rokov som v lete brigádovala v tej istej robote a najprv som mala pracovný čas od 10:00 do 18:00, čo bolo dosť super, keďže som nemusela skoro vstávať a večer som ešte mala čas na iné veci - ale to bolo dávno, o nič som sa nemusela starať, len ísť von s kamošmi.
Potom som robievala 12tky od 9:00 do 21:00, čo bolo hrozné, lebo som okrem spánku nestíhala vôbec nič.
Nakoniec to bolo 8 hodín od 13:00 do 21:00, čo bolo fajn, ale aj tak som mala zabitý deň, lebo ráno som toho veľa nestihla a večer sa mi už nikam nechcelo ísť.
Brala by som najradšej od deviatej do piatej, prípadne od ôsmej do štvrtej
vstávať na rannú o 5 ráno nebolo nič moc... a poobedná...celé poobedia a večery zabité to bolo ako tiež úžasné ..síce pokazené prázdniny, ale uvedomila som si že radšej sa budem učiť o 5 rokov naviac, ako celý život takto pracovať
Od ôsmej do štvrtej mi vyhovovalo najviac. Teraz mám od šiestej do druhej a aj tak si potom neužijem pol dňa pre seba, lebo musím vstávať o piatej a prídem unavený ako sviňa.
@tosom ja netvrdim ze to plati po celom meste, pri vsetkych spojoch a v kazdom dopravnom prude. Otazka bola: "aka pracovna doba vam doteraz v praci najviac vyhovovala?" ... tolko moja skusenost.
mne celkom vyhovovalo ked som v lete robila dva dni dvanastku (od 8 do 8) a potom som mala 2 dni volno
ale inak sa nikdy neviem rozhodnut ci chcem rannu alebo poobednu, pretoze rano mi sice nerobi problem vstat, ale je tam jeden velky problem. ze si proste MUSIM dat rano kavu, no a po nej strasne cikam a vo vacsine prac ma nepustia kazdych 20 minut na zachod. a ak si ju nedam je to horor proste
Mne celkom vyhovuje systém dvanástok, aký mám teraz. Striedajú sa dva týždne, prvý robím pondelok, stredu a víkend, a druhý zvyšok týždňa. Aj si oddýchnem, aj mám cez týždeň voľno etc.
Potom ešte aj dve ranné (6-18), dve nočné (18-6) a štyri dni voľno boli fajn.
ja robím 12tky a páči sa mi na tom, že dva dni v robote vydržím, a potom mám dva dni voľno. voľno mi vyhovuje. :happy:
ale celkom sa mi páčilo, aj keď som šla robiť len jeden deň, potom deň voľna a zas jeden deň... ale to bolo iba na zástup, dlhodobo by to asi nebolo nič moc.
neviem, ale 9:30-17:30 (ideálne, väčšinou tak 17:45-18:20, občas aj 21:00 a neskôr) je z dlhodobého hľadiska neveľmi fajn, lebo ani ráno ani večer sa toho proste nič moc nestihne
@mielikki mna stale strasne zaujima, ze kedy ludia ktori maju takuto pracovnu dobu (respektive 9-17 napr) chodia do banky, na postu, do niektorych obchodov proste vsade kde maju tu pracovnu dobu rovnaku neviem na to prist vobec konkretne ta banka trebars
@h8u tak napríklad ja idem večer, ono už sú aj v nákupných centrách, takže sa to celkom stíha, ak máš robotu pri nejakom, tak aj cez prestávku (ale vidíš, chcú nás presťahovať inam, tam nič nebude a bude to fakt na hovno ale zas v obchoďákoch majú otvorené aj cez víkendy, takže to sa dá.
Čo sa obchodov týka, ak nechceš si brať dovolenku, tak tiež, obchoďáky, ale našla som jeden sekáč, čo je denne, vrátane víkendov, otvorený do ôsmej večer, tak aspoň niečo
(a mne osobne sa dá niekedy dohodnúť, že môžem prísť neskôr/odísť skôr/ natiahnuť si prestávku alebo tak, ak to nie je často a nie je veľa roboty, dnes som tak meškala vyše hodiny, lebo bola dlhá rada u doktora
ale neviem, ako to robia tí, čo majú trebárs prísnejší režim alebo málo veľkých obchodov v okolí a už vôbec nechápem, ako niekto takto môže mať vlastnú rodinu, psa, čokoľvek
najviac by mi vyhovovali asi ranné, čo najskôr ísť do práce a čo najskôr z nej, inak by som mala zabitý celý deň a kebyže idem napr. na poobednú, tak keby aj skoro vstanem, tak ráno jednoducho doma nedokážem nič spraviť (inak robím normálne od 7:30 do 15:30, ale spolu s cestovaním robím ako keby 12tky a momentálne robím 16tky)
vas sa zije ja som robil od 8:00 do 14:00 a potom som sa musel o 16:30 vratit do roboty a do 23:00 6 dni v tyzdni streda volno a teraz kratky dlhy tyzden 5 dni a 2 dni po 17 hodin v praci
čím skôr do práce a čím skôr z nej vypadnúť. flexibilná pracovná doba môže byť tiež zaujímavá, ale tam je problém v tom, že musí byť aj dobre zaplatená lebo druhá práca alebo brigáda popritom sa robiť nedá. najlepšie je podľa mňa robiť 12tky a potom mať voľno alebo nerobiť vôbec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
zbehlo mi to asi najrýchlejšie robila som aj 6:30-18:00 fyzickú prácu a toto bola hrôza
tak radsej robim par mesiacov dvanastky kazdy den,a potom par mesiacov nerobim vobec,tak to mam najradsej.
teraz neviem ako budem mať ale dúfam že nie 12tky, to je vela na mna
robim ako chcem, sefa zaujimaju vysledky
alebo ako to má @4 , ale tak čojaviem po 2 týždňoch by som to striedala
Potom som robievala 12tky od 9:00 do 21:00, čo bolo hrozné, lebo som okrem spánku nestíhala vôbec nič.
Nakoniec to bolo 8 hodín od 13:00 do 21:00, čo bolo fajn, ale aj tak som mala zabitý deň, lebo ráno som toho veľa nestihla a večer sa mi už nikam nechcelo ísť.
Brala by som najradšej od deviatej do piatej, prípadne od ôsmej do štvrtej
teraz robím 20h týždenne kedy chcem, kedy mám čas
ale inak sa nikdy neviem rozhodnut ci chcem rannu alebo poobednu, pretoze rano mi sice nerobi problem vstat, ale je tam jeden velky problem. ze si proste MUSIM dat rano kavu, no a po nej strasne cikam a vo vacsine prac ma nepustia kazdych 20 minut na zachod. a ak si ju nedam je to horor proste
Potom ešte aj dve ranné (6-18), dve nočné (18-6) a štyri dni voľno boli fajn.
ale celkom sa mi páčilo, aj keď som šla robiť len jeden deň, potom deň voľna a zas jeden deň... ale to bolo iba na zástup, dlhodobo by to asi nebolo nič moc.
Čo sa obchodov týka, ak nechceš si brať dovolenku, tak tiež, obchoďáky, ale našla som jeden sekáč, čo je denne, vrátane víkendov, otvorený do ôsmej večer, tak aspoň niečo
(a mne osobne sa dá niekedy dohodnúť, že môžem prísť neskôr/odísť skôr/ natiahnuť si prestávku alebo tak, ak to nie je často a nie je veľa roboty, dnes som tak meškala vyše hodiny, lebo bola dlhá rada u doktora
ale neviem, ako to robia tí, čo majú trebárs prísnejší režim alebo málo veľkých obchodov v okolí a už vôbec nechápem, ako niekto takto môže mať vlastnú rodinu, psa, čokoľvek
A v druhej zas napr. pracujem 24, prípadne 36 alebo aj 48 hodín nonstop... A to tiež nie je zlé