Mne nevyšiel zatiaľ žiadny a každý prebiehal inak... Jeden bol skupinový, na ďalšom som vypĺňala 30-stranové testy osobnosti, iný bol 5-minútový rozhovor s riaditeľom, kde mi iba oznámil, čo je pracovnou náplňou, aký je plat a nemala som žiadny priestor na vlastné otázky, ani najprimitívnejší dialóg, ďalší zase bol cez skype...
Zatiaľ som bol vlastne len na pohovoroch na stáž, kde som sa dostal na základe vypracovaného zadania a tam som uspel v 3 zo 4. Potom pohovor z brigády na TPP nerátam, lebo už som bol overený a dohadovali sme sa v podstate len o plate.
mne vysli 2. jednu ponuku som nakoniec nevzal. druha je moja momentalna praca. pripravu som nemal absolutne ziadnu. obe prebiehali formou rozhovoru o danej pozicii, ziadne neviem ake otazky nad ktorymi by trebalo dlho spekulovat. podla mna najdolezitejsie je to aby ste si navzajom "sadli" s tym clovekom oproti. lebo proste ked tam su sympatie tak ten clovek vidi to co chce vidiet a ked tam nesu ta hlada dovod preco ta nevziat .
za posledný rok a pol mi vyšli tri, jedno som odmietla (IBM), jedno vzala z nutnosti (PPG) a odtiaľ šťastne prestúpila do mojej terajšej práce (IKEA).
predtým mi vychádzali pohovory na stáž, ale aj na čašníčku, napr.
zažila som pohovory, ktoré boli iba ako rozhovor, zažila som assessment centrá (na terajšiu pozíciu som mala 6hodinové) a raz som po jednom AC na stáž dostala spätnú väzbu, že som prekvalifikovaná
mne vysiel a prebiehal tak ze sa ma spytali co viem o ich firme, potom o nej typek povedal sam a o co sa jedna pri tej pozicii, spytal sa ake su moje zaluby a potom chcel po anglicky nech mu o nich hovorim, pytal sa na moje dobre a zle vlastnosti a potom mi dal prakticky test a pocas toho vsetkeho hadzal gumenu hracku psovi, a potom som 4 dni hypnotizovala telefon a mala hystericke zachvaty ze navzdy budem predavacka a potom mi zavolali ze ma chcu a odvtedy som najstastnejsi clovek na svete--!
Keby som povedal, že pohovor trval 10 minút a spomenul som na ňom okrem iného i Justina Biebera a masturbáciu, asi by si mi neverila, čo?
Ale zaujal som a práve preto ma vzali
mno ja som sa dostal na poziciu cez absolventsku prax...to je taky dobry sposob ako si ta dopredu oťuknú a ty ich.... odporucam najma ludom, co nerobia najlepsi prvy dojem, ale su vykonny, resp. vedia priniest ine pozitiva zamestnavatelovi ako pekny usmev a rozhodné reakcie
Ziadny som nemala vybaveny, bol to moj druhy pohovor v zivote, mala som ho mat s pani z personalneho, ale musela odist tak som ho mala s jednym zo sefov, ktoreho som odvtedy videla iba raz a hned mi povedali ze ma beru, nechapem doteraz ako, pretoze ja jedina zo vsetkych som tam nebola po znamosti a trval asi 2 hodiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
predtým mi vychádzali pohovory na stáž, ale aj na čašníčku, napr.
zažila som pohovory, ktoré boli iba ako rozhovor, zažila som assessment centrá (na terajšiu pozíciu som mala 6hodinové) a raz som po jednom AC na stáž dostala spätnú väzbu, že som prekvalifikovaná
Ale zaujal som a práve preto ma vzali