17.listopadu, tam je vela ludi z matfyz-u, ale ak ti nevadi odtrhnutie od komunity + dochadzanie, tak podla mna je najlepsia kolej Kajetánka akurat, ze je tam vela medikov
No ja som na 17. listopadu tiež (blízko budovy MFF). A o odtrhnutí by som zrovna asi nepovedala. Záleží od oboru čo chceš študovať. Budovy MFF sú síce pomaly po celom centre Prahy a navštevujú každú asi každé obory...ale celkovo máš jednu budovu hned pri koleji, ďalšia je Malostranská, jedna je na Florenci a tuším aj niečo na Karláku, nie som si istá. Každopádne od kolejí chodí busík každých 7min priemerne 2minútky k Holešovickému metru, a odtiaľ sa napr. na malú stranu dostaneš priamo električkou 12tkou (cca 15-20min), na Florenci si za 4min metrom, a zvyšok sa dá dať do tých 20min max tiež. Neviem, príde mi to celkom schopné cestovanie byť od koleje za 20min všade v centre, než taká slušná 3/4hodinka z Jižáku napr... Ja som max spokojná, k Orloju to mám kúsok. A je to vlastne na Troji, síce na jednej strane dialnica ale zvyšok prostredia je celkom OK, hlavne ti nelezú pod oknami tramvaje a bárs čo. A na Troju a ZOO sú pekné vychádzky, pri Vltave môžeš športovať ako ja som spokojná. Cena ujde nato, že si vlastne kúsok mimo centra. Odtrhnuté je to jedine v tom, že tam nie je nejaký nočný život (okrem kamošov na izbe), najbližší je Cross a ak nie si fanda jointov asi sa mu vyhneš takže ak si moc žúrkový človek, tak by si proste do toho centra musela merať cestu ako aj do školy... ale stále to v slušnosti ujde. Za mňa teda koleje MFF hej. A minimálne... veľa ľudí tu poradí a pomôže ak niečo z oboru nevieš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A ak sa pýtaš na mobilný tak O2 Slovensko. Lebo v ČR stoja všetci mobilný operátori za ***** a to po všetkých smeroch.
Ja fungujem v ČR na O2 SK a volám o polovicu lacnejšie ako keby som mal český paušál.
a mobilny mas napisane dobre
na Kajetanke su medici, tam asi ako matfyzak vela pomoci nedostanes