Prává láska...v dnešnej dobe veľký fail alebo skutočnosť?? Čo myslíte?? Vzhľadom na to, že koľko podvodov sa dej. Nevera, hádky, žiarlivosť, odcudzenie, flirt...Zažili ste svoju ,,pravú lásku" alebo to bola láska len z jednej strany??
určite pravá láska existuje. Dlho som neveril že ju zažijem....a popravde, ak by mi niekto pred dvoma rokmi povedal že budem tak nesmierne šťastný ako som teraz...smial by som sa ako blázon. chodíme spolu už dva roky a každý deň ju ľúbim viac a viac....a vieš čo je na tom najkrajšie? ::: Viem že ona ľúbi viac a viac aj mňa.
tak to je pekné, že ste tú pravú lásku našli ja so v týchto veciach dosť skeptická...neviem si vážny vzťah prestaviť..asi som mladá Podľa mňa to veľmi závisí od prístupu človeka..niektorí sú slobodný aj v 40tich pritom majú za sebou x-vzťahov...ale vyhovuje im byť sám...u mňa tiež platí, že láska príde vtedy, keď ju nehľadám
jediny par ktory poznam co vydrzal az do staroby (a zachvilu aj do smrti) su moji stari rodicia a to nie z lasky (aj tak dost pochybujem ze existuje) ale z povinnosti
Láska skôr nadväzuje na prvotné pudy alebo ich niekedy môže predstavovať. Jej cieľom je udržiavať rodinné vzťahy, zabezpečiť výchovu a pod..., S modernou dobou prišlo moderné poznanie, ktoré sa uchyľuje kdesi k obdobnému správaniu sa primátov, takže dnes už nie je každá láska láskou...
Lásku nemôžete nikto definovať ...stále sa o to niekto pokúša a stále sa píšu múdrejšie a múdrejšie vety...no definovať sa nedá, práve preto že je stále iná ....pretože je taká rôzna. Ľudia, ktorí sú sklamaní tvrdia že nie je, a tí ktorí sú zamilovaní hovoria že ju prežívajú stále . Každopádne existuje, verte mi . Len treba mať šťastie a naraziť na ňu ...ale keď narazíte....tak pochopíte
Možno, že jej nie je tak vela ako sa všade píše,hovorí a spieva,...možno, že je veľa rôznych lások a niektoré sa javia pre iných ako pohnuté a snáď ani netrvá večne a postupne sa z nej môže vyvinúť akási povinnosť...ale určite je. A aj keby len na malý okamih,...tak sa oplatí ju okúsiť.
Aká dnešná doba.. ešte mi povedzte, že to súvisí s koncom sveta. Dialo sa to stále, aj sa to deje a bude sa to diať. Ľudia sú ľudia, pokušenie tu vždy bolo aj bude.
Pravá láska existuje. Len časom mám pocit, že sa z toho skôr stáva akýsi zvyk. Možno nie. Ešte to posúdiť neviem..
Takto...podľa mňa pravá láska neexistuje..teda aspoň nie jedna... tak ako máte veľa kamarátov, tak isto veľa ľudí na svete existuje, ktorých by ste milovali...
RAZ som mala ozajstnú lásku že tie aj keď dlhšie vzťahy boli vlastne nič oproti tomu..lenže chlapec na plnej čiare sklamal, totálne sa zmenil na nepoznanie a bezdôvodný konec z jeho strany a bla bla bla telenovela...
ale dúfam že tento vzťah ktorý mám teraz že sa mi pošťastí a konečne to bude to pravé
nemyslim si ze prava laska sa definuje tym, ze clovek s tym druhym zostane do konca zivota (aj prava laska moze skoncit rozchodom)- podla mna ide o to, ze dvaja citia k sebe naozaj hlboky cit, rozumeju si a nevedia si bez toho druheho predstavit svoj svet. a taka laska existuje, prezivam ju
Aj keď ja sama som zažila vo vzťahu len ten stav, kedy je pre vás niekto výnimočný. Cítite sa pri ňom inak, ako pri bežnom priateľovi. Je to viac, ako kamarátstvo, ale pravá láska to nie je...
A to (toho) čo som nazývala pravou láskou, som nikdy nemala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
A pokiaľ ide o neveru, tak to u mňa fakt nehrozí
a cela laska........................... ......................
jediny par ktory poznam co vydrzal az do staroby (a zachvilu aj do smrti) su moji stari rodicia a to nie z lasky (aj tak dost pochybujem ze existuje) ale z povinnosti
Možno, že jej nie je tak vela ako sa všade píše,hovorí a spieva,...možno, že je veľa rôznych lások a niektoré sa javia pre iných ako pohnuté a snáď ani netrvá večne a postupne sa z nej môže vyvinúť akási povinnosť...ale určite je. A aj keby len na malý okamih,...tak sa oplatí ju okúsiť.
Pravá láska existuje. Len časom mám pocit, že sa z toho skôr stáva akýsi zvyk. Možno nie. Ešte to posúdiť neviem..
ale dúfam že tento vzťah ktorý mám teraz že sa mi pošťastí a konečne to bude to pravé
hm.
nie je to vzťah, nie je to objekt vzťahu, môže to byť len pocit.
Aj keď ja sama som zažila vo vzťahu len ten stav, kedy je pre vás niekto výnimočný. Cítite sa pri ňom inak, ako pri bežnom priateľovi. Je to viac, ako kamarátstvo, ale pravá láska to nie je...
A to (toho) čo som nazývala pravou láskou, som nikdy nemala...