Iste poznáte porekadlo "Pravda má, okrem iného, tú výhodu, že si nemusíš pamätať, čo si povedal." Klamali ste niekedy tak "šikovne", až sa vám to takto podobne vypomstilo?
no par krat sa mi stalo ze z jednej nevinnej lzi , sa spravila vacsia....a nakoniec som sa zamotala do svojho klamstva takze vse muselo ist na povrch...a ci sa mi to vypomstilo...druhy krat budem vediet ze v niektorych veciach nieje treba aby som klamala ...
Ak idem klamať niekomu, tak si najprv spravím plán a celý príbeh... Nikdy, resp. málokedy klamem spontánne A určite sa mi stalo, že som sa do toho zamotala.. To sa stane každému...
nikdy som nejako extra neklamala. A mam pocit, ze posledne roky vobec. Prikladom mi bola kamaratka, ktorej sme na to vzdy prisli a vysmiali ju, lebo hovorila veci typu:"vyspala som sa s tym a tym"
snážim sa tomu vyhnut ale ked už naozaj klamem malokedy sa stane že mi na to prídu . Ale poznám babu ktorá klame stále a je to typu : budem v MTv alebo rodičia mi kupia kabriolet...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a zo zásady je to len v stave strašného nebezpečenstva.....nenávidím lži