a smsky vacsinou ignorujem, ale vzdy ma pobavi jedna, ktora mi oznamuje ze som entitled £ 3456 ci kolko penez za nehodu co sa mi stala v praci (ktora sa nikdy nestala)
Robil som v CallCentre všelijaké tieto ankety(neponúkal som za to panvice ) a nevidím na tom nič zlé, starý ľudia sa majú aspoň s kým porozprávať, pomocou odpovedí sa následne môže zlepšiť úroveň služieb, atd...
Mne síce takí ľudia moc nevolaju, ale ak by zavolali, netelefonujem s nimi
mojmu bratovi raz volali ze ci si neche kupit bambusove ponozky on stale ze nie .. a ked sa opytali ze preco tak povedal : nemám nohy ... a uz dali pokoj
pevnu nemam, ale vzdy najskor zistitm ci je to nejaka firma co hlada mojho otca a ked je to reklama tak rusim, obcas poviem ze nemam cas a obcas nestihnem lebo zrusim...odkial beru tie cisla inac?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@picasso
oni aj na mobil
a hnet ich zrusim
mne raz volali a po troch sekundách, kedy som vedel o čo ide som slušne poďakoval a zložil
mne raz volali ale po troch sekundách som vedel o čo ide, povedal som ďakujem a zložil som
no nejde mi do hlavy odkiaľ majú tí šmejdi moje číslo :/
čudujem sa odkiaľ majú šmejdi moje číslo
Nie.
A kedy vám môžem zavolať?
Nevolajte mi.
Mne síce takí ľudia moc nevolaju, ale ak by zavolali, netelefonujem s nimi