ahojky. celkom by ma zaujímalo, čo si myslíte o študentoch práva v BA... o tych na komenského a na paneuropskej? myslíte si, že je v pohode, aby sme mali súkromné právnické školy?
vieš čo...nebudeme sa na nič hrať a nebudeme mať ani žiadne falošné predstavy o právnický školćh na slovensku, tých súkromných...miestami to nie je vtipné, ale ba priam tragické a chce sa mi plakať...bohužiaľ...na západe sa súkromné školy prestížne, na slovensku bohužiaľ odpad prvej triedym alebo aj štvrtá cenová,,,je to však aj každého osobný prístup k vzdelaniu, veď prečo nezískať diplom ľahšie, nie? ...najviac však vyzdvihujem Vysokú školu práva v Sládkovičove ...nie nie :'D takto je to správne
hej, nezáleží na tom kto školu vlastní, alebo kde sa nachádza,ale na tom aká je kvalitná. ale ak niekoho baví študovať na škole ktorá je odpad len preto aby mal titul a išiel pracovať niekam, kde berú odpady (lebo normálny zamestnávateľ sa nepozerá na titul ale na schopnosti/alebo aspoň školu z ktorej ten titul pochádza)...tak ja ti neviem, asi si myslia, že sa im to vyplatí, alebo čo.
inak v podstate všetci vieme, že dnes "mať titul" nie je latka, podľa ktorej sa určuje dobre zarábajúci človek, ale priemerný pracovník v random obyčajnej firme. takže komu to stačí, nech sa páči (jéj, ešte sa mi to aj rýmuje.)
no veru ma.. ale ta tupa mladez co tam chodi. rozmaznane deti politikov, mafiani, nadrzane kurvy a deti rodicov ktore nevedia co so sebou a musia si platit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Komenskeho sice ma meno,no pevs ma super vybavenie,pedagogov,uplatnenie...