mne je v KE velmi dobre. Zatial som so vsetkym spokojna a nenaskytlo sa nieco s cim by som bola nespokojna, ale BA by som volila skor kvoli moznostiam, pretoze podla mojho nazoru v KE chybaju. Myslim si ze to ci skoncis pravo v KE alebo v BA nie je o skole, ale o tebe, o kontaktoch, o tvojich schopnostiach a ci sa naozaj tomu co skoncis chces aj venovat . Ale v prvom rade, sprav prijimacky, lebo to az take jednoduche nie je
@moni303035 ... Ďakujem Konečne poriadny názor Takže prijímačky sú dosť ťažké? Dalo sa to čakať, ale ako A ináč, na UPJŠku, sa dá ísť aj s priemernými známkami na vysvedčku? (1 trojka a zvyšok 1,2) ... Že či tam viac zavážia práve prijímačky, chápeš Diks
Na UPJS ti staci napisat ten test, na znamky sa vobec neprihliada. Proste to nie je o tom, co mas na vysvecku, ale o tom co mas v hlave. Napr. mna nikdy v skole fyzika, chemia, biola, nebavila a nevidim perspektivu v prijimani podla znamok, pretoze to nezarucuje, ze budes na prave uspesna, ked tam nic z danych predmetov nie je. A tie prijimacky, ako mne sa zdali v pohode, ale to bude tym, ze som chodila na sukromne doucovanie Ty sa hlasis tento rok, ci buduci?
Keď, tak budúci-budúci (2háčka som), len si zisťujem už teraz, lebo budúci rok už máme seminárky, tak vieš Takže hlavne dobre napísať prijímačky, hey? ... No, okej Vďaka
@erika210 Jáj, to som nevedela. Lebo spolužiak študuje právo na Masarykovej univerzite v Brne a nemám pocit, že po skončení školy by chcel ostať pracovať v Čechách. Skôr myslím, že by chcel potom robiť tu na Slovensku.
Ale podľa mňa v Česku sú lepšie školy ako tu u nás, tak byť na tvojom mieste, volím skôr to Česko.
No volit v druhom rocniku seminare je dost odveci, ked nevies co vlastne chces po skole dalej studovat..My sme to tiez tak mali, ale pravo bolo mojou priritou asi od zakladky takze o to rozhodovanie bolo pre mna lahsie. A co sa tyka prijimaciek, ono to sa moze vsetko zmenit, kazdy rok si vysoka skola stanovuje ine kriteria, alebo ponecha tie zauzivane .
A ak chces tiez mozes skusit prijimacky v Brne, tzv. TSP, ale v odbore pravo je tam zvacsa pozadovany najvyssi percentil
Ved este sama uvidis, ci sa nakoniec neuberies inym smerom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
... a ináč thanks
Ale podľa mňa v Česku sú lepšie školy ako tu u nás, tak byť na tvojom mieste, volím skôr to Česko.
A ak chces tiez mozes skusit prijimacky v Brne, tzv. TSP, ale v odbore pravo je tam zvacsa pozadovany najvyssi percentil
Ved este sama uvidis, ci sa nakoniec neuberies inym smerom