rada by som vedela ci mate niekto skusenosti alebo ste sa dopoculi o niektorej s tychto skol a chcela by som vediet ktora je lepsia (jednak studium, rozvrh aj intraky a vsetko okolo toho) nakolko sa medzi tymito skolami rozhodujem ... dakujem za kazdy naz
No,čo som ja počula od kamarátky,tak Banská Bystrica je super,aj krásne prostredie,výborná škola,kvalitná výuka. Ja by som si určite volila Bystricu, aj keď ani tie Košice by nemuseli byt zlé.
ja mam presne taku istu dilemu , zobrali ma na pravo na umb aj upjs ale co som pocul od ucitelov , kamaratov atd tak mi radia kosice , samozrejme je to relativne - kazdemu padne lepsie urcity pristup cize sa neda len tak povedat ktora je lepsia a ktora nie .. ale ako som uz povedal u mna to vyzera skor na upjs
ja som počula, že najlepšie právo je na trnavskej univerzite takže ja sa chystám študovať tam ale v tvojom prípade by som odporučila BB. Môj kamoš tam študuje a pochvaľuj si
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
prečo nie aj TRUNI potom mi vŕta hlavou?
» www.google.sk/#hl=sk&q=ar...