Ahojte studuje niekto pravo v ke? Popripade viete o niekom, ake je studium, ci sa oplati, alebo vazne LEN po znamostiach (pocula som ze sa tam dostalo vela ludi bez toho)...
DODATOK :Rozhodujem sa este medzi odborom marketingova komunikacia a ucitelstvo dejepisu a sjl poradte pls kde najlepsie podla vas...pisala som sem vcera forum ohladom anj v ke ale to som uz zamietla
Ja neviem, ale za mojich čias, keď bol ešte relatívne väčší problém dostať sa na hoci akú VŠ (aj na humanitné a sociálne smery), sme sa dokázali rozhodovať o tom kam pôjdeme sami... Už len znak toho, že "neviem čo chcem", "poraďte mi". o niečom svedčí.
poznám veľa ľudí, čo tam študujú a niektorí sa tam normálne poctivo dostali, len sa musíš naozaj naučiť tie príjimačky
štúdium je také ako asi na každej poriadnej výške, veľa učiva, veľa kníh ale tak ked to chceš robiť dá sa zvládnuť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
štúdium je také ako asi na každej poriadnej výške, veľa učiva, veľa kníh ale tak ked to chceš robiť dá sa zvládnuť