Čavte birdzáci už raz ste mi pomohli, tak som sa k tejto veľkej rodinke vrátila
Chcem sa spýtať všetkých šťastných ľudí, kde ste spoznali niekoho, na kom Vám záleží (partnera/ku, priateľov)
Prajem pekný nábeh na víkend
Podľa mňa ťažko môže niekto tu hovoriť o pravom O tom pravom sa dá hovoriť po 10tkach rokoch šťastného spolunažívania a lásky. Nie počas fázy zaľubenosti, krátkeho vzťahu a podobne. Lebo nechcem byť pesimista ale 80% vzťahov čo tu sa rozpadne. Lebo v mladosti hovoriť o tom "pravom" nie je zrovna oprávnené
najlepší kamarát môjho bývalého priateľa. zoznámili sme sa tak, že som s dotyčným bývalým bola von prvýkrát, keď sme boli spolu tak nejak oficiálne a bol tam aj tento so svojou vtedajšou priateľkou, s ktorou spolu žili.
celé tri roky sme boli kamaráti a každý si riešil svoje sračky. až teraz sme zistili, že spolu nám to ide super a nikdy mi s nikým nebolo lepšie :3
nemusíme hneď hovoriť o pravom, ale o niekom správnom, čo po našom boku vydrží nejaký čas a prežijeme spolu aj nejaké vzostupy a pády, previazaní láskou...
tak my sme sa stretli na internate na VS (sme spolu 12 rokov), moji rodicia sa stretli na kolotoci (spolu 35r.), stari rodicia sa stretli na moste pri ceste do prace (spolu boli 50r.)....vsetkych povazujem za pravych...vsetko krasne manzelstva
V práci keďže som teraz workoholik a záleží mi na tom aby tu všetko fungovalo... (99% vytopeni a pokazeni všeličoho som zavinila ja)
Hmm.. Takže preto lebo často sa stretávame len v práci alebo keď máme spoločné voľno.. Keby nemám chlapa odtiaľto tak sa vidame tak 2dni do týždňa a to je strašne máličko! A za 27dní pôjdeme už spolu bývať tak to bude najsuper!
ani neviem, sme z jedneho mesta, rodičia sa poznaju velmi dlho, takze v podstate od utleho detstva o sebe vieme, ale blizsie sme sa začai bavit az na strednej.
Na umelom ihrisku, ktoré bolo pri základke, z ktorej som práve vychádzala. Bolo to štyri roky dozadu a aj teraz mi to príde zvláštne
Ale tak oficiálne sme sa spoznali na facebooku, keď mi poslal žiadosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
všetky pokusy o vzťahy boli z netu
ak nerátame toho kkta, môjho spolužiaka
je to smutné ale čo už
celé tri roky sme boli kamaráti a každý si riešil svoje sračky. až teraz sme zistili, že spolu nám to ide super a nikdy mi s nikým nebolo lepšie :3
@6
hmmm ja som toho svojho stretla v práci
Celkom trapas, lebo aj tan kamarát sa najprv O čosi pokúšal ale čo už
Hmm.. Takže preto lebo často sa stretávame len v práci alebo keď máme spoločné voľno.. Keby nemám chlapa odtiaľto tak sa vidame tak 2dni do týždňa a to je strašne máličko! A za 27dní pôjdeme už spolu bývať tak to bude najsuper!
neoficiálne však tu
the next one.
Ale tak oficiálne sme sa spoznali na facebooku, keď mi poslal žiadosť