Ja som dnes išiel do mesta s ujom na zmrzlinu,kávičku,obedík a kúpiť si nejaké veci urobiť si radosť
Ešte plánujem zmeniť trochu svoj život (sociálny), dúfam že nepresedím zvyšok prázdnin doma
Ja som s vyplazenym jazykom dobehol minutu pred zaverecnou do vydajne jedneho e-shopu a a zistil, že mi dali objektív s úplne iným bajonetom, ako som si objednal
ja mám asi posledné také reálne prázdniny, takže sa neplánujem zodrať niekde na brigáde, ale doplniť si svoju zbierku TZ zo všetkých možných miest kde sa dá dostať vlakom
Trávim ho prevažne s mojou láskou, priateľmi a rodinou. Chodením do baru, na výlety, prchádzky alebo športujem. Plánujem zopár väčšich pijackych udalosti, ale zatial mi stačí takýto chill
pozerám seriály a filmy, čítam
plánujem sa vysrať na školu a oboznámiť s tým rodinu, behať po doktoroch, absolvovať jednu-dve operácie, vylúpiť banku alebo faru a za tie peniaze ísť k moru
Oddychujem. Sú to viac menej moje posledné prázdniny čiže čítam mangu, pozerám anime, filmy a seriály... hrám veľa hry. Opravujem bicykel aby bol ready nech si môžem zajazdiť.
Zo začiatku som chcel brigádu ale nakoniec som aj trochu rád že nemám lebo o rok v takomto čase ak zmaturujem už budem asi hľadať prácu.
ja momentálne absolútne nijako... čas mi doslova preteká pomedzi prsty...zmaturovala som už 19.júna a odvtedy sedím doma v márnej snahe nájsť brigádu, celý deň čučím do steny, poprípade nosím životopisy a zomieram nudou...dúfam že sa tieto prázdniny buď obrátia k lepšiemu, alebo nech radšej rýchlo skončia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
plánujem sa vysrať na školu a oboznámiť s tým rodinu, behať po doktoroch, absolvovať jednu-dve operácie, vylúpiť banku alebo faru a za tie peniaze ísť k moru
@narazuvzdorna drz sa dievca
Len som chcel aby to vyznelo optimisticky
Zo začiatku som chcel brigádu ale nakoniec som aj trochu rád že nemám lebo o rok v takomto čase ak zmaturujem už budem asi hľadať prácu.
KURZY KRESLENIA A VÝTVARNÝCH TECHNÍK
» www.kamdomesta.sk/bratislava/kurz...
KURZY ARCHITEKTÚRA – DIZAJN –UMENIE
» www.kamdomesta.sk/bratislava/arch...