Zajtra vstávam o siedmej, zasa ma čakajú 2 hodine blbej angliny a potom až do pondelka práca.
A mám toho naozaj dosť, lebo na urobenie tej roboty som mala 3 týždne, ale ešte nič som nespravila, lebo sa musím v kuse učiť a do pondelka to musí byť hotové.
No moja keďže na prečítanie tvojho textu som si musela vziať na pomoc devypatlátor, a aj on mal problém to rozlúštiť, ale nakoniec som dospela k pointe... a just ti to nepoviem teba to nemá čo trápiť
ty su tu s nas robis picu ??? mala by si dostat status najvetsia kurva birdzu !! ps :pardon za nadavky ale bolo to nutne lebo toto je uz vrchol .... a na koniec polib mi prdel, CMUQhes......
milá zakladateľka tohoto fóra: chod pekne zajtra do školy, aj pozajtra...ved máš 13 rokov a ešte nevieš normálne písať...tie trapošinky sedia, lebo si trápna...
potom sa nam po prazdninkach prosim ta nezabudni pochvalit na nejakom fore kolko hoperikov ta stihlo pojebat za ten cas ok? ak si teda budes ten velky pocet aj pametat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
p.s. skap, fake
Zajtra vstávam o siedmej, zasa ma čakajú 2 hodine blbej angliny a potom až do pondelka práca.
A mám toho naozaj dosť, lebo na urobenie tej roboty som mala 3 týždne, ale ešte nič som nespravila, lebo sa musím v kuse učiť a do pondelka to musí byť hotové.
ale zabudla si aj to slovo ,,prázdniny" nejako zdeformovať