srsssssssly WTF O______o ja nechapem fakt z niektorych ludi,to ani pred mamou neprdite,alebo si chodite usrat na zachod ? nikdy som sa nad tym nejak nepozastavoval,a nevidim ziadny dovod,preco by sa to nemlo robit,to snad neocakava jeden od druheho ze ten druhy neprdi O_o
tak akože určite nie od prvého momentu jak sme spolu, ale trávime spolu toľko času že niečo zadŕžať len aby som bola za princeznú by mi prinieslo viac problémov ako úžitku
@kevin dvaja zamilovani pred sebou neprdia skor dvaja, ktori si myslia, ze su si isti tym druhym, tak si robia pred nim hocico a potom jeden ci druhy sa neskor mozno vyda za niekym inym, kto sa este hra na sposoby a nepusta plyny vsade okolo
a to tvoje ,,ale ty vies" malo znamenat co ? Nebodaj to, že v normalom vztahu je normalne prdiet? dakujem neprosim si
podla mna niektore veci by mali zostat len v kupelni jedinca, chlap nemusi vidiet, ako sa zena holi, ako si vytrhava obocie, ako si vymiena tampon, alebo jej ho menit sam ( to kamoske frajer spravil!!!!!! ) a zena tiez nemusi vidiet ako chlap robi vselijake taketo veci ... načo je to dobre? lebo je to podla kevina n o r m a l n e?
@greyness ako myslis ja toto neplanujem robit... @trdelniiiq ak ti to tak vyhovuje, tak nech sa paci však sa uvidí o pár rokov ako to dopadne @kevin áno, dvaja ľudia s tebou súhlasia, tak to tak proste bude a považuje sa to za normálne
Proste môj názor zostáva, niektoré veci majú zostať ,,v utajení" nemusí o nich každý vedieť, a druhá vec, že mi to príde neženské grgať a prdieť na verejnosti..
@alysia to som zvedava, co budes robit, ked spolu v tom pevnom vztahu zacnete byvat aby si si nemohla grgnut a prdnut doma.. taka dobra bezna crevna chripka bude urcite zabavna
ked sa mi nechce ist nikde nde tak hej. najhorsie je,že on predomonu prdi,ale ja nemozem!!!
najhrosia situacia. pozera sa film avam sa chce prdnut......
@transplantovana to budem riešiť potom proste mi to nepríde pekné to robiť len tak bez hanby .... @trdelniiiq urcite v tom bude aj nieco ine @tunidlo ta ironia je jasne citit, takze je urcene pre partnera hlavne prdenie?
@alysia akurat ked som o tomto hovorila frajerovi, grgol si, tak som mu povedala, ze ho o par rokov opustim a pojdem za niekym, kto take nerobi
Proste to neni ze bez hanby, negrgame a neprdime si do tvare zasa.. Ale je to normalna vec boze, kazdy niekedy musi, proste musi!
Nie, niektoré veci jednoducho nemajú explicitné publikum, pre ktoré sú určené, sú len akosi prirodzenými prejavmi metabolizmu. A mne osobne sa zdá zvláštne, že by nemali byť určené osobe, s ktorou trávim najviac času, ale teda každému podľa gusta, samozrejme.
Jasné, veď je to prirodzená vec podľa mňa by niektorým babám len pomohlo, keby nerobili také tabu okolo toho že aj u nich je prdenie prirodzené Ale pochopiteľne, nič netreba preháňať a siliť.
mne sa toto všeobecne nejako nedeje a keď, tak väčšinou vo veľmi málo koncentrovanej forme ale aj keby to bolo pre mňa bežnejšie, tak by som sa skôr nepokúšal zasmraďovať prostredie, v ktorom sú okrem mňa akékoľvek iné osoby...
nezabudnem na jednu situaciu, pozerali sme film
on "zlatko, teraz to bude drsne"
vravim si, ze on ten horor uz asi videl, tak vie, co pride, tak som sa pritulila, schovala pod perinku v domnienke, ze pride obrovsky demon..
a on si tak brutalne prdol..
inak v zasade mi je to jedno, kedze nemam moc cuch
@acvd43xa7w take som nic nepovedala
,, inak ked si myslis, ze chlap od teba odide len preto, ze pred nim prdis, tak zrejme mu nemas co ponuknut, aby pri tebe ostal.." kde som take nieco pvoedala?
ze LEN kvoli tomu? Ja len, ze ked zacnem pred nim prdiet, grgat, rypat sa v noci, skriabat sa v zadku, strihat si nechty, vytlacat pupaky a vsetky taketo veci, tak asi mi to neprida na pritazlivosti
@tunidlo ,,Nie, niektoré veci jednoducho nemajú explicitné publikum, pre ktoré sú určené, sú len akosi prirodzenými prejavmi metabolizmu. A mne osobne sa zdá zvláštne, že by nemali byť určené osobe, s ktorou trávim najviac času, ale teda každému podľa gusta, samozrejme." to vyznieva, ako keby MALI BYT urcene prave pre tu osobu a ked su take prirodzene preco si ludia neprdia kade chodia nahlas poriadne?
@alysia takze pred chlapom treba chodit dokonale upravena? Bozechran mat akne, prdnut si vsak nech aj brucho rozdrapi a grgnut? Ved to je hriech!!! Myslim ze chlapi maju radi prirodzenost a toto su uplne normalne veci a ak ta miluje tak ta hadam nenecha kvoli tomu ze si pred nim strihas nechty alebo si prdnes....co sa tyka akne...my si jebaky vytlacame aj navzajom a co?
@veronca17 božééé, to som tiež nepovedala! to si kde nabrala? Nehovorím, že dokonale upravená, ale prečo UPOZORNOVAT na nedokonalosti? Nechápem fakt...
Prečo by som NASCHVAL pred ním si vytlacala akne, rypala sa v nose a podobne? ked NEMUSIM? ked ujde a prdne si, ok, ale nie robit to stale a sak ,,no a čo" ...
Chlapi maju radi prirodzenost, jasne, preto su s jednou partnerkou tak dlho však
Nehovorím, že chlap ťa nechá LEN kvôli strihaniu nechtov, ale keď sa to pridá k ďalším veciam...
Tak keď vás to baví je fajn mať spoločné zaluby
@alysia neviem si predstavit ako s tvojimi nazormi budes vediet zit s chlapom pod jednou strechou...zahrnut normalne veci k dovodom rozchodu nieje normalne ...viem na 100% ze keby pred mojim prdim aj od rana do vecera tak to nepouzije proti mne v hadke a nedajboze pri rozchode...ved to je psycho
@veronca17 však uvidíme ako to dopadne Neviem čo je na mojich názoroch také strašné, za to, že mám iné názory, tak už s niekým nebudem môcť normálne bývať?
@alysia len aby tvojmu "buducemu" nevadilo prave to ze nevies byt prirodzena pred nim hrat sa na dokonalu ala "v zivote som si neprdla, ved to sa neslusi" je chore...ale vsak 100 ludi 100 chuti riad sa podla seba ked ti to vyhovuje
@veronca17 jáááj, toto prekrúcanie je fakt vtipné môj prítomný alebo budúci vie, že som nedokonalá, že sa holím a robím ostatné veci, ale NEMUSIM ich podla mna robiť pred ním, to je všetko
Proste nechápem, kď je to pre vás všetkých v tejto diskusii také normálne a prirodzené, prečo to nerobíte všade
Po tom, ako som si pekne z rána prečítala celú túto debatu, konečne som našla dôvod, prečo by som si mala niekoho nájsť.
Chcem mať pred kým prdieť (a tváriť sa, že som to ja nebola)!
@no2 dobre vediet, že som neatraktivna, dakujem, asi sa pozriem do zrkadla konecne po 22 rokoch
Ked ti pride pekne a sexy, keď pred tebou frajerka prdí jedna radosť, to je tvoja vec
@alysia vsetky nazory tu beriem, pohoda - len na Tvojom mieste by som teda byt nechcel - ak vhupnes do dlhorocneho vztahu ci nebodaj manzelstva - tie roky zadrziavania plynov, uff...
@delpurr ty kokos, ako keby som ja jedina bola nenormálna alebo čo aké zadržiavanie? Tak sa proste vzdialim a ked si chcem uvaliť ako hovado, nespravím to pri nedeľnom obede hádam nie? no problem
sme spolu tri roky, prdime, grgame, sprchujeme sa spolu, vytlačame si pupaky, doslova ked sme moc hladny zereme ako prasce a ani by ste neverili ake eroticke dokaze byt holenie brušná chrípka, prehnanie sobotnajšej noci. atd. čo viac dodat,sme taký nechutny prirodzeny par a i napriek všetkemu nepoznam priťažlivejšieho človeka ako je moj drahy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
106 komentov
@majo , aha! fórko pre teba
-.-
som rad, že som potešil tou možnosťou
ak by to bol normálny vzťah dvoch zamilovaných tak by sa to nestalo. ale ty vieš
a to tvoje ,,ale ty vies" malo znamenat co ? Nebodaj to, že v normalom vztahu je normalne prdiet? dakujem neprosim si
podla mna niektore veci by mali zostat len v kupelni jedinca, chlap nemusi vidiet, ako sa zena holi, ako si vytrhava obocie, ako si vymiena tampon, alebo jej ho menit sam ( to kamoske frajer spravil!!!!!! ) a zena tiez nemusi vidiet ako chlap robi vselijake taketo veci ... načo je to dobre? lebo je to podla kevina n o r m a l n e?
@trdelniiiq ak ti to tak vyhovuje, tak nech sa paci však sa uvidí o pár rokov ako to dopadne
@kevin áno, dvaja ľudia s tebou súhlasia, tak to tak proste bude a považuje sa to za normálne
Proste môj názor zostáva, niektoré veci majú zostať ,,v utajení" nemusí o nich každý vedieť, a druhá vec, že mi to príde neženské grgať a prdieť na verejnosti..
Ani bez make-upu ma ešte nevidela, niektoré veci nie sú určené pre partnera.
najhrosia situacia. pozera sa film avam sa chce prdnut......
@trdelniiiq urcite v tom bude aj nieco ine
@tunidlo ta ironia je jasne citit, takze je urcene pre partnera hlavne prdenie?
Proste to neni ze bez hanby, negrgame a neprdime si do tvare zasa.. Ale je to normalna vec boze, kazdy niekedy musi, proste musi!
Nie, niektoré veci jednoducho nemajú explicitné publikum, pre ktoré sú určené, sú len akosi prirodzenými prejavmi metabolizmu. A mne osobne sa zdá zvláštne, že by nemali byť určené osobe, s ktorou trávim najviac času, ale teda každému podľa gusta, samozrejme.
no ale čo sa týka grgania, to mi nikto nevezme
on "zlatko, teraz to bude drsne"
vravim si, ze on ten horor uz asi videl, tak vie, co pride, tak som sa pritulila, schovala pod perinku v domnienke, ze pride obrovsky demon..
a on si tak brutalne prdol..
inak v zasade mi je to jedno, kedze nemam moc cuch
to je ako s marihuanou...gateway k zlu
@hajzelodkosti ty ked si retardovany na co sa ozyvas kto chcel pochopil
,, inak ked si myslis, ze chlap od teba odide len preto, ze pred nim prdis, tak zrejme mu nemas co ponuknut, aby pri tebe ostal.." kde som take nieco pvoedala?
ze LEN kvoli tomu? Ja len, ze ked zacnem pred nim prdiet, grgat, rypat sa v noci, skriabat sa v zadku, strihat si nechty, vytlacat pupaky a vsetky taketo veci, tak asi mi to neprida na pritazlivosti
@tunidlo ,,Nie, niektoré veci jednoducho nemajú explicitné publikum, pre ktoré sú určené, sú len akosi prirodzenými prejavmi metabolizmu. A mne osobne sa zdá zvláštne, že by nemali byť určené osobe, s ktorou trávim najviac času, ale teda každému podľa gusta, samozrejme." to vyznieva, ako keby MALI BYT urcene prave pre tu osobu a ked su take prirodzene preco si ludia neprdia kade chodia nahlas poriadne?
Prečo by som NASCHVAL pred ním si vytlacala akne, rypala sa v nose a podobne? ked NEMUSIM? ked ujde a prdne si, ok, ale nie robit to stale a sak ,,no a čo" ...
Chlapi maju radi prirodzenost, jasne, preto su s jednou partnerkou tak dlho však
Nehovorím, že chlap ťa nechá LEN kvôli strihaniu nechtov, ale keď sa to pridá k ďalším veciam...
Tak keď vás to baví je fajn mať spoločné zaluby
Proste nechápem, kď je to pre vás všetkých v tejto diskusii také normálne a prirodzené, prečo to nerobíte všade
A negrgajú ... A niekomu sa dokonca ešte aj fúkanie nosa, alebo silné kýchnutie zdá neslušné ... Ja neviem, ja som to nevymyslel
Teda pri prdoch to asi bude tým smradom, ale hlavne, že fajčiť a teda úplne vedome a úmyselne smradiť kde-tade sa môže a prirodzené prdy sú zavrhované
Chcem mať pred kým prdieť (a tváriť sa, že som to ja nebola)!
Ked ti pride pekne a sexy, keď pred tebou frajerka prdí jedna radosť, to je tvoja vec
Nedely obed a prdenie to ti pride snad zle?
*Prrd*
...ticho...
"Fuj ty smrdíš!!"
*Prd prrrrrd*
"Ty smrdíš viac!"
sa battle-íme
ale nerobím také veci naschvál! ani pred sebou ne!
a jasne ze jo ! bezne hrame prdaciu valku ! aj grgaciu !
ale raz bejvalka tak grgla, ze jej mama zacala hukat po mne, ze som prasa