najviac su najsexi taki co im chybaju minimalne dva zuby v ustach ... mne vobec sexi nepripadaju...za mna nech je aj smetiar ale to ci je sexi sa predsa nevyvija od toho ci je hokejista
(ja neviem, ja do tejto kategórie nespadám, hoci sa mi zdá že tohtoročné vydanie švédov bolo z časti prekvapivo obstojné... ale to preto, že boli mladí, mali ešte všetky zuby a tak )
Na toto ti odpovedať nebudem! .............mne je jedno či je hokejista alebo nie, práveže radšej nech neni lebo potom je to len namyslený zbohatlícky kokot!!!!! škoda pekného chlapca ach jo :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ale keby si musim vybrat mezdi futbalistom a hokejistom tak ..hokejista ..
a inak...neviem. futbalisti su taki vygelovani vychrtli ved to je hnusne ale hokejista je...kus chlapa!
ňú
toje žena
OJ9YybeGk4cEM:&tbnh=138&tbnw=91&ei=BnvVTZmxC8aytAbQ8fWkDA&prev=/search%3Fq%3DAlexander%2Bovechkin%26hl%3Dsk%26sa%3DG%26biw%3D1680%26bih%3D930%26gbv%3D2%26tbm%3Disch&itbs=1" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.sk">» www.google.sk/imgres?imgurl=h...
Toto napríklad?
(ja neviem, ja do tejto kategórie nespadám, hoci sa mi zdá že tohtoročné vydanie švédov bolo z časti prekvapivo obstojné... ale to preto, že boli mladí, mali ešte všetky zuby a tak )