hlavne taka čo by dotyčného ľubila si myslím ..... na výzore až tak strašne nezaleží ....či bude vysoká alebo nízka ,či bude vážiť 50 alebo 169 to neni až také dôležité
Ako moja spolužiačka. Hnedovlasá (s melírom), štíhla, pekná, nie príliš namislená, nemusí byť múdra ale aby niečo vedela a hlavne šialená. Život s nudnou babou by ma nebavil.
mne sa pacia hlavne blondinky. mala by byt tak cca 170 cm vysoka, nie velmi chuda (no naozaj nieje pekne) prsia tak akurat a pekny zadok. a samozrejme mila,inteligentna a usmievava aaaa tiez by sa mala dobre obliekat
tak akože ja som hlasovala v jednej mojej ankete,že na svoj vek vypadám celkom sexi ale každý má predsa inú predstavu o kráse fyzickej a hlavne o tej duševnej ....hlavne ,že je môj chlap spokojný s tým čo má doma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
tak akože ja som hlasovala v jednej mojej ankete,že na svoj vek vypadám celkom sexi ale každý má predsa inú predstavu o kráse fyzickej a hlavne o tej duševnej ....hlavne ,že je môj chlap spokojný s tým čo má doma
(čiže mňa)