parkrat som mala nafarbene od kozmeticky ale som leniva tam chodit tetovat si ho za ziveho boha nechcem dat aj ked som k tomu bola vyrazne presviedcana tak kazde rano poctivo carbem
jou jou.l mák teraz čierne vlasya hnedé obočie. prvýkrát som si ho zafarbila a vyzerá to prirodzene...proste len tak kefkou,žiadne také to,že ho mám celé vytrhané a ceruzkou nakreslené"D
len si o odtieň zvýrazňujem originál farbou na obočie..predtým som dokreslovala ceruzou ale to sa mi nelúbi tak som to vyriešila takto a som nadmieru spokojná
mám akurát ceruzku na obočie... lebo tým zakrývam (aspoň trocha) všelijaké nepravidelné vyšklbania a potom mi vyše ladí s vlasmi a ku koncu nevyzerá tak vypĺznuto
v skratke, potom vyzerám aspoň o niečo upravenejšie
ja ho mám úplne svetlunké, mám tmavšie vlasy a obočie úplne jemné, vyzerám ako keby som ho ani nemala poriadne.. raz mi ale kozmetička nafarbila a vyzeralo to o dosť lepšie, asi to skúsim zas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
A ryšavé obočie je môj trademark.
moja starka si ho cele holi a potom si ceruzkou kresli nechapem ako to moze tak presne urobit O.o
to bolo na úplne vytrhané obočie a ceruzkou nakreslený oblúčik :/
vyzera to fakt krasne obzvlast milujem take obocko na styl "hm centrofixka? super, namalujem si nou obocie"
v skratke, potom vyzerám aspoň o niečo upravenejšie
ako malá som spadla a obočie mi na určitých miestach nenarástlo už po zašití hlavy.