ale ked sa mam snazit pôsobit seksi sama si pripadam ako chuj a myslim si ze ked to nemam prirodzene dane, tak proste vzdy budem viac zlata ako seksi
a zasa pre mna tiez slovo "seksi" pri opacnom pohlavi neznamena iba supermodelovsky dokonaly vyzor ale kombinaciu viacerych veci, medzi ktore plati aj "zlatost"
no, z vlastnych skusenosti viem, ze pre muzov je zaujimavejsia a atraktivnejsia zlata baba ako sexy baba v podstate ona zlatost je pre nich velmi sexy, ale okrem toho ponuka aj este ovela viac...
tak pre mňa je sexy to isté ako príťažlivý. A môj frajer určite musí byť príťažlivý (aspoň pre mňa) aby som ho chcela. A príťažlivosť a zlatosť sa určite nevylučuje ale na nikoho takého si teraz nemôžem spomenúť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
pri rozhovore zlata, v posteli sexy
ale ja som sexy aj zlata furt, nepomozem si
ale ked sa mam snazit pôsobit seksi sama si pripadam ako chuj a myslim si ze ked to nemam prirodzene dane, tak proste vzdy budem viac zlata ako seksi
a zasa pre mna tiez slovo "seksi" pri opacnom pohlavi neznamena iba supermodelovsky dokonaly vyzor ale kombinaciu viacerych veci, medzi ktore plati aj "zlatost"
cize
neviem
A z toho vyplýva, že chcem byť sexy.
ale viem byť aj sexy, keď je treba :-S 8)