sú a čo? taká vzdialená, že sa to ani neráta... teda to všetko za predpokladu, že plášť prechádzal z biologického otca na syna a nie z domnelého otca na syna a tak
áno boli.. =D jasne takže tiež pravda je aj že je dosť možne že bol aj slizolinov potomok...=D a teda možno nebol dovod jeho schopnosti parselčiny len v tom že ked Voldy napadol Harryho prešli na neho jeho schopnosti.. ale fakt MOHOL byť aj slizolinov potomok =DD a ano s Voldemortom bol dalekýýýý príbuzný
ron povedal jedno slovo a ani newedel ako cize nerozpraval po parselsky...a ano boli pribuzny hoci vzdialeny a to dost vzdialeny...a harry aj bol tiez slizolinov potomok ak bol pribuzny s voldemortom,no harryho rodokmen sa mohol odtrhnut od slizolinovho tak ako sa sirius black odtrhol od slizolinskej fakulty ktora bola v rodi cele starocia a isiel do chrabromilu...a to ze harry rozpraval po parselsky bolo asi z toho ze voldemort preniesol svoje chopnosti na neho-iba autorka vie ci je to tak alebo z toho ze boli pribuzny-a ozaj ktory dar by ste si vybrali vy?no iba jeden povedzte
áno a navyše v knihe sa píše aj to že čistokrvné rodiny (z ktorej pochádzal aj Harryho otec) sú príbuzné s inými čistokrvnými rodinami ako bol napr. Sirius Black s Weasleyovcami alebo Malfoyovcami a naopak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
tak a teraz si otriasla mojím presvedčením v to, čo som napísala
@Orfea2
....zle nedobre....
@Encrypt
aj kt omu sa raz dostanem
no možno o niekoľko rokooov
a ja možno aj viac ako stokrát - Harry Potter bol prvá kniha čo som (sama) prečítala
@Belzeboss .... to by som nepovedala, Voldemort bol na Harryho moc starý
@Fartgas .... Bliklo mi náhodou
@Mirkova .... snažím sa...
no čo, vždy sa nájde niekto kto pokazí normálnu diskusiu....
Dobrý postreh ináč
mať takého príbuzného, asi sa nepriznávam
@Kokinka no mohol byť ten potomok, ale nakoniec hovoril po parselsky aj Ron, aj keď nie veľa, niečo povedal....