@6 chcela si vediet nazor, tak sa neoné, ze sa nezhoduje s tvojim, a myslim, ze tuto chlapci sa vyznaju v tom trosku viac ako ty, ktorej kamoska ma ten netbook
@uniqueprivilegium to záleží od toho, kto má rád akú značku .. ale tak tu nájdeš ľudí čo dokážu nadávať na úplne všetko aj keď msi by som si ja asi tiež nekúpil, kamoš jeden mal rok a potom sa mu zlomily pánty na displej.. a napr ASUS mám jeden doma už skoro 4 roky a pritom je výkonnejší než štandardné netbooky akurát že na baterku už nejde
a este to ma aj mensi HDD nez moj srot... jedine, co to ma lepsie nez ja, je webcam a ze to ma citacku kariet. mam taky dojem, ze to nema ani vga port. URCITE NEKUPUJ.
@acvd43xa7w jediný kto sa tu oné,,,nevie vyjadrovať si ty,,,to ešte k tomu úplne od veci
Deti,deti...
@ikuto no veď preto som sem dala tému,,že keby sa našli nejaký odborníci tu,,,ale vidíš kto to tu zase komentuje najväčšia inteligencia národa sa sem sústredí, zas nwm prečo aaa, ja mám ASUS notebook teraz 2roky a už druhý krát ide do opravy, baterka mi tiež nefunguje :/ preto nechcem ACER ani ASUS...a som dúfala, že tento MSI už bude pohode :///
@fxx lebo som sa pýtala a tu diskutujeme o tom nie zase tu vypisujú kadejaké *** keď sa chce s niekým hádať nech si zavolá kamarátke abo tebe,,,tu len k veci...
@uniqueprivilegium čo som ja pozeral tak klasický netbook ja osobne by som ho už nebral, mal som 1 rok tú istú konfiguráciu, akurát menší hdd, ale tých 10palcov je podľa mňa málo... a bolel ma od toho krk keď som sa pri tom krčil
pozitíva sú v tom, že sa mi perfektne nosil do školy a napr v buse som si ho hocikedy zapol, resp v nákupnom centre... ale na dlhšie pozeranie do toho to nieje naj...
@ikuto No veď práve. Ja to potrebujem keď tak na cestovanie. Internet. Na nič iné. Lebo jeden notebook mám 15.4 a to je pohode aj na filmy... Ja ten netbook budem využívať asi tak 2 krát do týždňa inak budem na notebooku. Čiže ak máš čas a chuť nájdi niečo také...stačí na internet...a keby niečo tak k tej pamäti si dokúpim externý disk
@uniqueprivilegium ak to potrebuješ na cestovanie skôr sa treba zamerať na výdrž na batérie, aspoň okolo 6 hodín. No, čo som na tento pozeral recenziu, tak pri najnižšej záťaži vraj 8 a pri plnej 5, a keďže recenzie sú nepresné tak tých 6-7 hod. by mohol vydržať veď prečítaj si recenziu:
Ja keby idem kupovať znova netbook tak by som hľadal dajaký čo vydrží aspoň 9 hodín reálnych. Bo vždy výrobca uvádza o 2 hodiny viacej, napr keď napíšu 11 tak tých 9 vydrží
Ďakujem aaa tak ja cestujem väčšinou okolo hodiny tak pravidelne... ale myslela som to aj s hmotnosťou vieš, že notebook prenášať vkuse, to je strašné...a ten MSI čo som uviedla...len na net by nestačil?
@uniqueprivilegium HP je jedna z najlepsich si myslim a OS si tam lahko nainstalujes (ak nie ty tak poprosis niekoho kto to vie). MSI urcite nie, viacero ludi ti to tu povedalo, okrem toho, napr toto HP, co som ti poslal, ma skoro dvakrat lepsie parametre.
@uniqueprivilegium aj ja som kupil netbook s myslienkou, ze to bude len na net (nakoniec to je na vselico mozne, o com som povodne netusil), no ver mi, ze to zacne liezt na nervy, ked ti mrzne este aj prehliadac. a hento MSI ma este slabsie parametre nez moj srot.
@frez no HP som počula, že sú dobré notebooky, to že nikto mi nehovoril o HP netbookoch... a na tomto ASUS-e čo mám mrzne vkuse niečo, už mi to odmieta dokonca aktualizácie nainštalovať, antivírus nedokáže byť na max.ochrane, a problém, čo bol aj predtým(kvôli čomu bol nb 1.krát v oprave) sa vyskytuje vkuse...keď chcem zapnúť nb vypne sa a keď ho chcem vypnúť sa opakovane zapína...
@frez no lenže na netbooku sa nedá pracovať toľko ako na notebooku...i keď na prácu s programami je určite PC odhliadnuc od akýchkoľvek notebookov... /s tým netbookom som to myslela napr. ako mechanika, externá pamäť a pod./
Nechapem co vsetci frflete. Kazda znacka ma svoje silne aj slabsie serie. Napr. od MSI patria 16" hlinikove GX/GT 660/680 medzi spicku vo svojej triede.
@frez no a ja som tvrdila to...pretože kebyže to je úplne to isté tak by to malo zbytočne 2 názvy... a tak teda,,,čo hovoríš na ten MSI...ako čisto teoreticky...používať ho len na net...dalo by sa, či?
@metallurg jj, záleží aj od série, nielen značka...a práve to, že sú aj dosť rozdiely vo výkonoch nb a netbooku, niektoré značky majú lepšie nb a slabšie netb. a naopak...
@uniqueprivilegium Zalezi na tom kolko do toho chces investovat. Predpokladam, ze skor menej, takze by som siel v tejto cenovej do Asusu, alebo kludne do HP (to co pisal @frez vyzera fajn)
Co sa tebou spominanych chyb tyka - podla popisu to vyzera skor na softwarovy problem. Take mrznutie je vacsinou sposobene prave zaprasenym Windowsom. Skus ho preinstalovat. V istom percente pripadov je to nedostatocnym chladenim, ale to by si pravdepodobne poznala.
Ozaj u toho frezovho HP si daj pozor na to, ze nema Windows. Netbooky obecne nemavaju DVD mechaniku, takze je vhodne mat po ruke niekoho s externou ked tam chces instalovat vlastny system.
@ao da sa nastavit bootovanie z usb a nainstalovat to z kluca
@uniqueprivilegium no akoze cisto ze stacit by stacil, no ide to strasne pomaly, s 1GB RAM uz to pojde pomaly duplom, mam tam chrome, co je najrychlejsi prehliadac a obcas sa tiez nacakam, kym sa spusti alebo niekedy kym nacita stranku...
@ao Ďakujem No súvisí to s tým chladením, že hrozne hučí aj ten nb, keď mi ho doniesli z opravy chvíľku bol poho a ptm to zas začalo...ale inak aj keď zapínam PC tak mi to vypisuje niečo s Windows a C...
A inak tú mechaniku si dokúpim aj externý,,,,a ešte, že mám net cez modem s inštal.programom na CD, čiže k tomu potrebujem mechaniku? al.by to šlo prekopírovať z origin.CD na externý? či? ani ne, čo?
@frez aha,,,a koľko GB by asi tak malo mať aby to šlo pohode a ne pomaly?
@uniqueprivilegium Ovladace velmi pravdepodobne nebudu nijak chranene, takze by to malo ist bez problemov. Vo vacsine pripadov su aj volne stiahnutelne zo stranky vyrobcu.
Ta kontrola... Netusim, moze to byt kadeco, ale asi by ma to netrapilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
@goth111 no...každý nadáva na ACER,ASUS,,,tak som ich vyradila...kamoška má 3roky bez problémov netbook - MSI. A teraz tu začnete pindať aj na toto?
Deti,deti...
@ikuto no veď preto som sem dala tému,,že keby sa našli nejaký odborníci tu,,,ale vidíš kto to tu zase komentuje najväčšia inteligencia národa sa sem sústredí, zas nwm prečo aaa, ja mám ASUS notebook teraz 2roky a už druhý krát ide do opravy, baterka mi tiež nefunguje :/ preto nechcem ACER ani ASUS...a som dúfala, že tento MSI už bude pohode :///
ale nechaj si radiť od dievčatiek ako @3 ktore ti povedia že je super lebo sa zapina každy deň a ide na ňom net
toto je spolahlivejsia znacka, lepsie parametre a nizsia cena. ja osobne netbook uz nikdy viac, ale ak kupujes netbook, urcite radsej toto nez hento.
oné=rozculovat sa ak ti nedoslo, smutneeee
a ano vsetci su kokoti, len ty si ta normalna!
pozitíva sú v tom, že sa mi perfektne nosil do školy a napr v buse som si ho hocikedy zapol, resp v nákupnom centre... ale na dlhšie pozeranie do toho to nieje naj...
» reviews.cnet.co.uk/netbooks/msi-wi...
a ešte že v tej recenzii odporúčajú » reviews.cnet.co.uk/netbooks/dell-m... tak skús porozmýšľať aj nad tým.
Ja keby idem kupovať znova netbook tak by som hľadal dajaký čo vydrží aspoň 9 hodín reálnych. Bo vždy výrobca uvádza o 2 hodiny viacej, napr keď napíšu 11 tak tých 9 vydrží
A svoj nazor staviam na zaklade toho, nie na zaklade "kamarat povedal".
Ked ti to pride ako mala vzorka, tak kludne nadavaj aj dalej
@metallurg jj, záleží aj od série, nielen značka...a práve to, že sú aj dosť rozdiely vo výkonoch nb a netbooku, niektoré značky majú lepšie nb a slabšie netb. a naopak...
Co sa tebou spominanych chyb tyka - podla popisu to vyzera skor na softwarovy problem. Take mrznutie je vacsinou sposobene prave zaprasenym Windowsom. Skus ho preinstalovat. V istom percente pripadov je to nedostatocnym chladenim, ale to by si pravdepodobne poznala.
Ozaj u toho frezovho HP si daj pozor na to, ze nema Windows. Netbooky obecne nemavaju DVD mechaniku, takze je vhodne mat po ruke niekoho s externou ked tam chces instalovat vlastny system.
@uniqueprivilegium no akoze cisto ze stacit by stacil, no ide to strasne pomaly, s 1GB RAM uz to pojde pomaly duplom, mam tam chrome, co je najrychlejsi prehliadac a obcas sa tiez nacakam, kym sa spusti alebo niekedy kym nacita stranku...
A inak tú mechaniku si dokúpim aj externý,,,,a ešte, že mám net cez modem s inštal.programom na CD, čiže k tomu potrebujem mechaniku? al.by to šlo prekopírovať z origin.CD na externý? či? ani ne, čo?
@frez aha,,,a koľko GB by asi tak malo mať aby to šlo pohode a ne pomaly?
Ovladace kludne mozes nakopirovat na usb kluc a nainstalovat odtial.
Vypisuje niečo VistaOS check C: a ptm tam sú percentá ...asi to kontroluje C, ale vkuse pri zapnutí PC
Ta kontrola... Netusim, moze to byt kadeco, ale asi by ma to netrapilo