taketo kokotske prirovnanie sa da pouzit na vsetko co clovek moze robit a predpokladam, ze to vymysliel niekto, kto takuto internetovu hadku prehral...
Mam taky pocit, ze clovek ktory to vymyslel nielen uraza hendikepovanych, ale sam je mierne psychicky retardovany, lebo brat si do ust paraolympionikov je dost ubohe od niekoho, kto je pravdepodobne neschopny a nie je ani jednu diskusiu na internete vyhrat argumentami. Keby som niekedy skoncil napr. na voziku a dotiahol to na olympiadu v nejakom sporte, tak som na seba pysny jak pav...
zakladatel/ka to zrejme nevymyslela. a asi sa netreba pozerat na detaily,ale na celok, ---skryta podstata- nehadajte sa vo forach-- realita- nato predsa niektore fora su-nie ? na vyjadrenie nazoru a obhajenie ho.
13- ja som to nikdy nevyhlasil za moj vyrok, a tym padom som ho neukradol!!!
11- ja nemam vobec nic ani proti retardovanym ani proti postihnutym!!!
jaka ste tu banda intelektualov a ochrancov ludi a plni porozumenia ....pane boze...ved to je len vyrok a nema urazat ani postihnutych ani retardovanych ale tych ohladom fora. ...ach jaj...no ale uz nepisem nic...nechcem sa totiz pridat k nim
@14 a akym sposobm to neam urazat jednu alebo druhu skupinu,ak prirovnavas ludi,ktorí su chorí,nemozu zato s ludmi,ktorí svojou povahou doakzu vytocit vsetkch naokolo.
Uz tym,ze nechces priznat ze si to pekne posral tym prirovnanim si tu par ludom zdvihol zaludok,tak nehovor,ze sa neches hadat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A vyrok je poriadne trapny...
11- ja nemam vobec nic ani proti retardovanym ani proti postihnutym!!!
jaka ste tu banda intelektualov a ochrancov ludi a plni porozumenia ....pane boze...ved to je len vyrok a nema urazat ani postihnutych ani retardovanych ale tych ohladom fora. ...ach jaj...no ale uz nepisem nic...nechcem sa totiz pridat k nim
Uz tym,ze nechces priznat ze si to pekne posral tym prirovnanim si tu par ludom zdvihol zaludok,tak nehovor,ze sa neches hadat.