@mauinka keby pocuvas jeho hudbu tak vies preco. Oni len hovoria zle stranky Slovenska (ak si ich ty neuvedomujes tak tvoja vec), ale ritom tam povie aj, ze ma Slovensko rad a aj jeho klady. Mimochodom Delik bol v Prahe a vo Svajciarsku, takze vypadol, ale vratil sa.
@ribo nuž ja sa s týmto štýlom ani najmenej stotožniť neviem, uvedomujem si aj negatíva tohto štátu ale nájdi mi nejaký, čo je dokonalý... že má Slovensko rád a jeho klady? Sem tam, čo spomenie "krásne rieky, vrchy" a podobné veci? No YES, to je už niečo.
Nemám za potrebné sa tu s niekým hádať, ty nezmeníš môj názor a ja zas tvoj takže je to úplne zbytočné.
Ježiši kriste ! Ak s vám rap nepáči tak sa naň vyjebte a nechajte ho tak a ne že furt ho len krituzujete , ani ja ho moc nepočúvam ale určite neodsudzujem iných ľudí zato že ho počuvajú ...
@mauinka Velmi pekne podla jednej pesnicky sudit celu tvorbu a cloveka . Mimochodom co je tu tak pekne okrem tej prirody? Podla mna tam spomenie 90% kladov...
Tým chceš povedať,že každá kapela ktorá zloží takýto pravdivý a dobrý text tak je "fakt super"? Fajn,ja nehovorím,že niektoré hiphopové texty niesú dobré ale myslím,že každý žáner má pár podobných,textovo brilantných piesní ale neviem či by som tu niektorý z nich dávala aby som ukázala,že aj tento žáner je fajn. Je totižto mnoho žánrov ktoré ľudia moc nemusia a odsudzujú a pritom sa celá jeho ideológia zakladá na tom,čo sa ti na tejto piesni páči.Že ten text je pravdivý a chalanko si nedáva servítku pred ústa, trefne vystihuje klady a zápory Slovenska či dokonca naráža na všeobecné problémy spoločnosti? Skús si prečítať napr. texty Davovej psychózy alebo inej "undregroundovej" či alternatívnej kapely a uvidíš,že text piesne,ktorú si tu tak ohajuješ, je vlastne celkom obyčajný a ničím šokujúci či nadčasový.
rovnako mozem napisat nieco ale pre vsetkych co nadavaju na rock a metal.. sa zobudte.. kazdy ma pocuvat to co chce a nie niekomu vnucovat svoje "originalne" myslienky... mne sa rap nepaci.. ano su 2-3 pesnicky... co sa daju ale inak metal a rock ftw
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Pre vsetkych co davaju na hip-hop: kkti
Pre vsetkych co davaju na rock: kkti
Pre vsetkych co davaju na metal: kkti
Pre vsetkych co davaju na punk: kkti
Pre vsetkych co davaju na elektronicku hudbu: kkti
Pre vsetkych co davaju na vaznu hudbu: kkti
Pre vsetkych co davaju na inych: kkti
Takze som kkt, si kkt, sme kkti
Vyriesene...
vsak to len deti pocuvaju nikto normalny
Nemám za potrebné sa tu s niekým hádať, ty nezmeníš môj názor a ja zas tvoj takže je to úplne zbytočné.
Mne sa to jednoducho nepáči
On zo Slovenska neodíde pretože sa mu tu darí, je to jeho vlasť, tu zrobil bussines, nikde inde Moju reč nepoznajú.
a k téme... určite to má pravdivý text...