@rakovina dovolím si odporovať - ja CHCEM slušného chalana! a zatiaľ sa na mňa lepia len všeliakí alkoholici, feťáci... inak len tak na okraj ty si vlastne čo? baba/chalan/hermafrodit/alebo niečo iné?
no nahodou mne s avobec nepacia fetaci alkoholoci a podobne...totalny magori ktori nevedia co s peniazmi od mamicky lebo ma bohateho manzela...mne sa pacia slusni chalani...hlavne taki co ta nechcu pretiahnut hned na prvom rande lebo su spiti alebo sfetovani...pri takych sa mam citit ze zijem???...no zbohom...
@rakovina je typický človek čo má veeeľmi veľkú hubu cez net a v realite je to bud tučné prasa čo sa cpe hamburgrami a sníva otom že bude mať dakedy ženu alebo dajaký cigáň
To, akých chlapcov chcú baby je osobitná záležitosť každého samostatne
Ak je dievča viac na nejakých vyskakujúcich tupcov je to jej vec a zasa ak chce niekoho slušného, to ešte neznamená že je suchár alebo že s ním nebude cítiť ....
ALL: Z toho dedukujem, že babam sa bude pačiť ked budem hrešiť jak pohan, ožierať sa, fetovať, podvádzať vás, mlátiť vás, nadávať vám a nakoniec vás nabúcham a pošlem do hajzla...Zvláštne merítko, ale ak sa to babám páči...
osobne mám radšej drsnejších chalanov, nie typu daj mi slamu, ľahnem na ňu...........ty herečky zmalované, ťuťuli muťuli by som najradšej nakopal do riti a vyhnal do ruska na sibír........filip
to sa pri slušnom chalanovy nedá cítiť zmyselnosť a vzrušenie?? ....to neznamená že ked je slušný tak že je tichý alebo že nie je bláznivý iba že v niektorých vecoch má určitú brzdu a vie čo môže a čo je pre neho už moc
"to neznamená že ked je slušný tak že je tichý" - môžem potvrdiť, i keď to závisí aj od partie, s ktorou práve som. Niekedy som úplne ticho a len počúvam a inokedy aktívne prispievam do diskusie. Závisí to od partie a témy a nie, že či som slušný alebo nie. To akože neexistujú slušní extroverti? Ale existujú, ako sú slušný introverti tak aj slušný introverti.
ja som slušný a nemám potrebu hrať sa na drsného bitkára alebo ľudom ktorého slovná zásoba je obmedzená na slová "piča kokot jebať" a pochybujem že všetky baby chcú zlých chlapcov to je strašná blbosť
ja chcem len slušného, ale zdá sa mi že ich je veľmi veľmi málo..neznášam chlapov ktorých každé druhé slovo je nadávka, s takým človekom si nemám čo povedať...neviem ináč že skade to berú že slušných nemáme rady to je totálna blbosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
114 komentov
uz nikdy viac ...
@najivna ruky prec cundra tento kusok je moj
slušné dievča si vyberá slušného chalana
€:f
Ja som slušný chalan a toto by som očakával aj od svojej baby.
takže ty budeš taká čo si dáva asi kilo dermacolu,a ešte čo ja viem jakých kktín a hladáš si cigáňa
€:f
To, akých chlapcov chcú baby je osobitná záležitosť každého samostatne
Ak je dievča viac na nejakých vyskakujúcich tupcov je to jej vec a zasa ak chce niekoho slušného, to ešte neznamená že je suchár alebo že s ním nebude cítiť ....
Ani nobelova cena by tu nestačila myslím si
Je to o tom, koho nájdeš.
ALL: Z toho dedukujem, že babam sa bude pačiť ked budem hrešiť jak pohan, ožierať sa, fetovať, podvádzať vás, mlátiť vás, nadávať vám a nakoniec vás nabúcham a pošlem do hajzla...Zvláštne merítko, ale ak sa to babám páči...
Rozum dievčatká rozum!!!!
Su len nezrele nevedia co chcu a nakoniec skoncia aj tak so slusnym muzom.
A zevraj baby dospievaju rychlejsie (ROFL)
@adheleide to je moje druhé ja (prvé je rebel) berieš?
Slušný neznamená nudný.
potešila si ma!