Mám najlepšiu kamrátku. Chodím s ňou do školy a všetko. Raz som ju však zoznámila s mojími super kamarátmi z mojho sídliska. Odvtedy však chceli stále aby som brávala Simonu so sebou. A potom už volali vonku len ju. Len málo kedy mňa. Teraz už nemám vlast
Takmer toto isté sa stalo mne.. časom to prejde.. Tiež nemám nejak kamarátov, s kt. by som behala vonku.. Hlavne nesmúť! neboli to dobrí priatelia ak Ťa len tak nechali byť. Tak úsmev!
ale tolko som toho s nimi prežila , dokonca do jedného som bola zalubená (asi este som) a on sa zalubil do nej.. Tak velmi na nu ziarlím aj na vsetko ....
tak to asi neboli najlepsi priatelia.. skus ich zavolat von ty, alebo len ju, ked to ani tak nepojde tak chod von s niekym inym. na svete je 6 miliard ludi, ak uz nie 7.. verim tomu ze sa niekto najde
život je o schádzaní sa a rozchádzaní, preto si treba vážiť každý jeden okamih, ktorý s niekým prežiješ mne veľa kamarátstiev pokazila vzdialenosť a i keď som s väčšinou tých ľudí stále kamoška, už to nie je také ako to bývalo...to je kolobeh života - vždy musíš najprv niečo stratiť, aby si niečo nové a možno ešte lepšie mohla získať
@herecka29 presne tak, lepsie ze si to zistila a boli to nakonec len znami, alebo im to neskor docvakne a ty budes mat navrch lebo ti to bude fuk , a s kamosmi a kamoskami ? som na tom nejak podobne, pozri kolko mam rokov a nenasla som este tych pravych vidis nie si sama ,. niekto pride
keď sa budeš snažit silou mocou si ich ziskať, alebo najst novych priatelov tak to nepojde. Vykašli sa nanich, zační žiť, povenuj sa sebe, a daj im pocitiť že su ti uradnutí a oni sa spametajú,..a keď nie, nikdy to neboli priatelia
viem si predstavit ako sa citis. mala by si sa so svojou najlepsou kamaratkou o tom porozpravat. ze ked chce nech s nimi chodi von ale nech si najde cas aj na teba. a na tych ostatnych sa vykasli. asi to neboli pravi kamarati ked sa na teba takto vykaslali
ak by to boli praví priatelia, neopustili by ťa. Kedže to však urobili, stalo sa čo sa stalo. Treba žiť dalej, nájsť s iných priateľov. Nesmúť za nimi, ked o teba nestoja. Uchovaj si pekné spomienky a ži dalej Inak sa budeš iba trápiť...
A to ze nemas s kym chodit von.. Ja nerozumiem co to kazdy tak preziva.. Moj oblubeny program v piatky je sediet doma na riti, objednat pizzu, pustit si oblubenu hudbu a relaxovat.. co viac mi treba k zivotu?
Ja som mala tiez taketo obdobie asi cca pred rokom. A potom ani neviem ako to prislo, zrazu som si nejak nasla novych kamaratov, strasne vela ludi som spoznala v poslednej dobe. Na nich sa vyser, urcite spoznas niekoho ineho.
@herecka29 prežívam presne to isté, len na začiatku to bolo trochu inak...ale uplne rovnako mi je, viem ako sa citis.. ja mam tiez pocit ze sa cez to nikdy neprenesiem a nepochopim, preco sa to stalo, ale casom asi budem musiet, lebo zivot musi ist dalej...casom najdes nejake riesenie ale mam skusenost, ze snazit sa obnovit tie puta co si mala s tymi kamaratmi je takmer marne...neviem ake to bolo mezdi vami predtym, ale u mna sa to nepodarilo napravit ani na druhy krat, a az potom som si uvedomila ze je to marne..
mm no j ti neviem tak asi niesu skutocni priatelia ked sa na teba vysrali... a bud sama sebou a uvidis asom si najdes urcite lepsich kamosov alebo vlastne mozno o case pridu nato vsetko.. a nehovor ze ta nema nikto rad neznasam to ked to niekto napise vyslovi!..
@herecka29 ja som mal to iste ale stym ze som bol s jednu babu ktoru som strasne moc miloval a zoznamil som ju s mojou partiou. a skoncilo to tak ze sa na mna vyklaslala a chodievala s nima von oni prestali chodit se mnu ven. stratil som ju a vsetkych kamaratov ktorych som mal najblizsich. hrozny pocit.. potom vsetkem uz neverim nikomu ani nicomu poradne sa zoznam s inymi uplne iny ludia.. to bola taka baba ze si namotala vsetkych aj ked mala tie jej reci ako ma lubi a tak. iba iluzia
Mne sa raz kamarát priznal, že má pocit že ho partia vymenila za "nováčika"... Že všade chodíme len s ním a na tohto kamaráta kašleme... Dve sme mu museli vysvetľovať, že to nie je pravda, že to bol on, kto nemal čas a že je to pre nás nenahraditeľný človek... Ale hlavne som tým chcela povedať, že by možno stálo za to, porozprávať sa o tom aj s nimi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Zelám veľa šťastia
aj ja som bola taký prípad a v podstate stále som (lenže teraz to tak chcem, predtým som nie)
ale neboj, časom sa to zlepší
Ak sa na teba vysrali, vyser sa aj ty na nich. Netráp sa pre nich. Jeb na to a určite nájdeš ľudí, s ktorými si budeš rozumieť.
Vôbec nejde o to, aby si každý deň chodila von s niekým iným. To čo je za BLUD moj bože???!!!
Záleží na tom, aké kvalitné máš priateľstvo. A toto čo opisuješ, je (alebo bol) len kšunt. Nestojí ti to za to.
A to ze nemas s kym chodit von.. Ja nerozumiem co to kazdy tak preziva.. Moj oblubeny program v piatky je sediet doma na riti, objednat pizzu, pustit si oblubenu hudbu a relaxovat.. co viac mi treba k zivotu?
welcome to my world,too.
bud rada ,že si sa ich zbavila ,neboj sa najdeš si lepších Pravých