Čaute neviete dáky spôsob ako prebrať dievča . Zaújmali by ma komentáre od dievčat kedy by ste sa nechali prebrať ale za predpokladu ak váš vzťah nefunguje na 100 percent. Ďakujem
Prečo by to nemal skúšať, veď keď baba pôjde za niekym ako je on, tak jej priateľovi vlastne preukáže službu, že ho zbaví takej piče. A ak za ním nepôjde tak je to jedno.
@kosmiklove ale to by bola aká špinavosť ... mne vzťah funguje skvelo, ale keby mi ho niekto prebral, tak tú cuchtu zabijem ... takže bacha na afekty a agresívne sklony, ktoré sa prejavia až po prebratí
Neviem ako som to robil, ale parkrat sa mi podafilo prebrat dievca niekomu...no ani v jednom pripade som nevedel, ze maju niekoho..
Neviem skus ju zaujat nejak
Chcel by si dievča, o ktorom by si vedel, že keď jej vzťah nefunguje na 100%, nechá ho kvôli inému? Čo ak sa vám dvom potom chvíľu vo vzťahu nebude dariť a ona jednoducho odíde za niekým ďalším, lebo to tak urobila aj pred tým?
kasli na to. ja si neviem predstavit, ze by som sa "nechala prebrat" svojmu drahemu od dakoho ineho. sak to co je
ved nechaj nech si to oni vyriesia, ak aj nieco nefunguje a neplet sa do toho, a ked im to klape tak potom si uz duplom drz odstup.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Tebe by sa páčilo,keby ti niekto chce prebrať dievča?
Radšej si nájdi nezadané a nevymýšľaj.
Neviem skus ju zaujat nejak
ja si neviem predstavit, ze by som sa "nechala prebrat" svojmu drahemu od dakoho ineho. sak to co je
ved nechaj nech si to oni vyriesia, ak aj nieco nefunguje a neplet sa do toho, a ked im to klape tak potom si uz duplom drz odstup.
ale teba, nie ju
je rozdiel ak majú len nejaké vzťahové problémy a ak chodí s úplným kokotom
aby raz tebe niekto neprebral dievča...