lebo ked si ju porovnaju s ostatnymi babami tak sa im zda relativne normalna a este kvoli tomu ze ex uz dobre poznaju a v urcitich okolnostiach maju u nej dost velku sancu
Stále je pre človeka najlepšie to čo má doma. Toho človeka už pozná dokonale - a aj keď sa rozídu - tak to neznamená že ich pamäte sa vymažú a tvária sa ako keby nič. Stále majú v sebe spomienky na toho druhého - či už zlé či už dobré. A aj keď si nájdu iného partnera- tak sa im za tým druhým cnie keď si spomenú čo to oni spoločne zažili...
neviem,ja sa drzim zasady,kto zlyhal raz,lahko zlyha aj 2. krat. Takze ja povazujem navrat k e artnerom,len za uvedomenie si po case,ze asi nikoho lepsieho nenajdem a tak to skusim este raz s tym predoslym...nesuhlasim s tym,ale sme ludia,radi robime chyby.
Hm ja necham ludi, ktori sa vracaju k svojim ex znova. Ich vstah na niecom stroskotal a strokota znovu. To ako raz som ta podviedol podvediem aj druhy krat. takze keby tak tak sa nikdy nevratim k ex. ani by ma nehlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov