Ahojte, robím prieskum o tom, čo by sa malo zmeniť, aby mladí ľudia chceli byť učiteľmi. Prosím, vyplňte mi tento dotazník: » docs.google.com/forms/d/1AasBTF...
Ja mám akurát problém s otázkou "Aký plat by ťa presvedčil, aby si sa stal učiteľom?". Nízky plat nie je jediný dôvod, prečo sa neplánujem venovať učiteľstvu, takže na ňu odpovedať neviem.
O plate to nie je ak by som mal pocit že skutočne chcem byť učiteľom aj 500€ by som na začiatok bral. A ďalej aký plat si zaslúžia. Odpovedať na tú otázku ani nebudem pretože plošne sa toto hodnotiť nedá. Niektorí podstatne viac, niektorých by mali vyraziť.
Ja si dávam prihlášku aj na učiteľstvo,od malička som to chcel,ale teraz ma to tam neláka....proste keď som počul,že učitelia-na mojej škole,nedostanú vyplatu,lebo škola nedostala peniaze ,a mám si predstavit ,ze by som mal prist domov a povedat zene s dietatom povedat,ze otec nedonesie vyplatu,tak ma to odradza.a kedze som z ucitelskej rodiny,moja babka s dedom ucili vyse 30rokov,babka bola zastupkyna ,neskor aj riaditelka a ma 350€dochodok a moja starka,byvala robotnicka,ma okolo 450€,tak toto su tie veci,co mladych odradzaju....preto ludia,co by cheli ucit,to nerobia kvoli tomu,ze si to nemozu dovolit.aj u nas v skole sme mali take mlade,odisli radsej robit sekretarky.tot moj nazor
@tina73 ma to byt podklad k indexu ucitela (navrhu ukazovatela merania zaujmu o ucitelstvo), ktory bude doplneny o business case. a robim to mimo skoly, cize nie je to ziadna povinna praca..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
tu: www.docs.google.com/forms/d/1AasBTFMv5g2WYk2UpXZ6G1MsilcMyWIoh80DHeVwH1k/viewform
@neoriginalna to je super
tak tu: goo.gl/760uW
A inak hotovo
@vladqog dakujem
Neber to, prosím, v zlom, ale trošičku zvláštne zostavený dotazník. To má byť podklad k nejakej práci alebo ide len o odpovede samotné?