Cavte birdzáci Nie žeby mi to trhalo žili ale cela by som vediet žeee prečo také 12-14tky ked tak kukám "chcú" vždy takých malých zasranov viete také deti už na pohľad, neprimerané im (aspoň na pohľad) ale aj celkovo akože i ja sa riadim to
ja mam úplne opačný názor, skôr také 12-14 chcú nejakých "starých" 2O-tníkov a až vtedy to vyzerá vtipne, ak vidíš fotku 20ročného a 14ročnej ako s ak sebe majú
ja som tomu članku velmi moc nepochopil a to som ho čital dvakrat ...to akože 12-14 ročne dievčata chodia s malimi zasranmi???10 ročnimy??tak som tomu pochopil
picovina nepoznam babu ktora by chodila s mladsim vacsinou baby chcu starsich chalanov lebo rovnesnici a ne to este mladsi im pripadaju nevyspeli tak hladaju starsich tak isto aj ja som mal mladsie odomna baby ked si tak uvedomim..a moje spoluziacky minimalne o rok,dve starsich cize neviem ocom je tato diskusia
@xperiax h? 20 ročných? No jasné...moja spolužiačka má 27 ročného priatela a keď som jej hovorila,že to už je skôr pedofília, tak mi povedala,že som zasraté decko a nech sa do nej nestarám tak na tom som sa musela zasmiať a myslím že ona má len 14
@11 tak to sú už až prílišné extrémy, ale pomaly ten prípad 15.tka a 20-tnik sa stáva samozrjemosťou, sám mám kamarátky, ktoré randia s 18 a hore a o takých, ktorí chodia s takými mladými si myslím svoje
blbost...ked som mala tolko rokov, taki zasrani ma nezaujimali ...teraz mi ide o chalana ako takeho, nie o vek...ked ma ta baba rada toho chalana, tak nech je to aj decko, ked sa jej lubi kazdeho osobna vec
Ehm, ehm... to sa ma kedysi tykalo Chodila som s o dva roky mladsim chalanom a nebolo to nic moc mno... som bola prenho nieco ako "idol" mno... skratka bolo to take hranie sa ze spolu chodime akoze velki machri ale ja som to bohuzial brala vazne... odvtedy uz nekukam po takych zobrala som si ponaucenie... ale sama si uvedomujem ze som zasran a nehambim sa za to a navyse ten clowek teraz obdivuje 3 moje "cool" spoluziacky a vraj povedal ze som trapna a ze sa hambi za to ze somnou niekedy nieco mal... strasne sa zmenil on bol ftedy taky sibnuty a teraz len machruje... mno zistila som ze je to riadny kus pozera a ze sa furt na nieco hra a to NEZNASAM!!!
jemine toto je tema... ked sa povie ze chodi 22 rocna s 20 rocnym ta nikoho to netrapi ale ked sa povie ze 12 rocna s 10 rocnym ta uz sa ide zborit cely svet, aj tak su to len deti a myslia si, ze su dospeli ked sa budu tavrit ze spolu chodia...
Nic proti chalanom, ale je logicke ze baby si hladaju starsich chalanov, lebo chalani dospievaju aj myslia dva roky pozadu (nie vsetci!!!)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ach jaj deti ...
hlada neroztahane
ale ved to je jasne.. pozerali reklamy v telke na DETSKU UNIVERZITU a chcu byt IN
Nic proti chalanom, ale je logicke ze baby si hladaju starsich chalanov, lebo chalani dospievaju aj myslia dva roky pozadu (nie vsetci!!!)