Prečo chlapcov priťahujú staršie dievčatá? (niektorých)
Z vlastej skúsenosti viem že dosť mojich kamarátov mali stále staršie dievčata ale dneska som dostal otázku prečo? Musím sa priznať že som nevedel odpovedať aký je váš názor?
no podla mna takym 15tkam chalanom sa pacia starsie lebo im lahko daju, zacial co mlade by mohli aj uvazovat ze nie, aj ked v dnesnej dobe tazko, ale preco neist na istotu? starsie si aj tak nenajdu starsich ak ti uz chcu seriozny vztah a oni nie, tak sa starsie baby vyspia s mladsimi chalanmi a vsetci budu spokojni.
@malapohroma to koľko má muž/žena rokov nemá vôbec nič s tým kto komu dá. Tu ide o to že väčšina "žien" (vďaka bohu za výnimky) sú do určitého veku (priemerne 21+) deti. Normálny muž na to proste nemá čas.
Mna na starsich zenach vzrusuje ta predstava ze urcitej zralej zene by som mal na ulici vykat, nenadavat pred nu a tak ale na miesto toho lezim na gauci a ona mi robi dobre s ruku tak to je moj nazor na to ...
tak tak, mladšie baby chcú starších lebo sú múdrejší, vyzretejší a dokážu sa o ne postarať. Starší muži chcú mladšie preto, lebo sú pekné, mladé a sprosté a dajú sa ľahko ovládať
No a keď chce mladší chalan staršiu ženu, to sa volá oidipov komplex, alebo jednoducho mu ide o to, že nechce chodiť s rovnako starou babou, ktorá sa správa ako decko.
@kolini že sa vôbec pýtaš ... Učňovka to istí, veď tam mi nikto nekontroluje ani ospravedlnenky. Každý deň párty, alkohol, cigarety...Každý týždeň iný chalan, veď to je predsa moderné. Aj to dieťa na fotke je už moje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
aj mne sa páči jedna žena o 6 rokov staršia odo mňa
nemám 37 ak by ste náhodou nevedeli O.o
no a chalani...čo ja viem, ja som baba ale myslím že kvôli tomu že staršie baby sú skúsenejšie...aj keď to sa nedá o chalanoch povedať
Je to asi nieco vrodene alebo co
To ze som mal v 19 o 2 roky starsiu priatelku neznamena, ze aj v 50 budem silou mocou vyzadovat aby bola starsia
Proste tou dobou bola 21 rozumnejsia ako 17
ale toto je blbina ved aj zeny vyhladavaju mladsich muzov
No a keď chce mladší chalan staršiu ženu, to sa volá oidipov komplex, alebo jednoducho mu ide o to, že nechce chodiť s rovnako starou babou, ktorá sa správa ako decko.