neriad sa vo svojom vztahu podla nazorov inych. akceptuj to, co ti je prijemne, upozorni na to, co ti uz prijemne nie je. ak ta ma ten druhy rad, zmeni to alebo sa o to aspon pokusi. dolezita je otvorena komunikacia o vsetkom, aby sa predislo nedorozumeniam. ak to v sebe clovek dusi, nikam to nevedie.
Myslím, že tie hranice sú individuálne...Sú veci, ktoré jeden odpustí, ale druhý by sa cez to jednoducho nedokázal preniesť, alebo ak by aj odpustil, ten vzťah by už nikdy nebol ako predtým...Čo je pre jedného banálnosť, ktorá sa dá riešiť, pre iného môže byť závažný problém. A tiež závisí aj od druhej strany - či druhá strana má vôľu zabojovať o vzťah, alebo nie.
ježiš maria... a takto to dopada keď sa ludia jebu do vzťahov koli "spoločenskemu postaveniu" ej kej ej "všetky spolužiačky majú frajíra tka chcem aj ja!"
šak podla seba sa streba riadiť... podla svojich hodnôť, plánov, priorit etc. etc. etc.
Takému vzťahu musí predchádzať skutočné priateľstvo, ak má naozaj oboch napĺňať. A to potrebuje čas, nie jedno rande skončené v posteli, ktorá to však v skutočnosti pokazí, pretože vtedy sa človek premieňa na pokusného králika pre toho druhého. A to s láskou nemá nič.
@trdelniiiq to mas pravdu, keby to malo cenu, tak sa to oplati
ale ak je vztah len utrpenie, ja by som to nevydrzala proste. celkovo nechapem pointu tohoto fora, ze na co sa zakladatelka vobec pyta, na ake akceptovanie ved to je len na nej kolko bude akceptovat a kolko bojovat, aj ked vobec netusim o co
nie je to zložité, proste musíš nájsť človeka, s ktorým ti bude dobre a nebudeš musieť riešiť pičoviny. hádky a nezhody a zvady a vady, komplexy a kompetencie.
a keď nevieš, nerieš. asi ešte na to nemáš to... vhodnú chvíľu či čo.
lebo takto do dopadne, ak niekto ide do vztahu hlava-nehlava kvoli tomu, ze ich niekto fyzicky zaujme a ani sa poriadne nepoznaju....najprv sa spoznam, a potom idem do vztahu, ked uz viem co mozem ocakavat....a samozrejme kazdy ma chyby, preto treba bojovat, ale tak, aby to malo zmysel...napr. ked ti vadi chlap,co pije a fajci, tak s tym urobis hovno, a ani s nim nechod do vztahu......
ak na vzťahu nájdeš viac negatívneho ako pozitívneho, tak to nemá vôbec zmysel. ak je však viac pozitívneho a jednoducho si si len vzťahom neistá kvôli občasným nezhodám, je na tebe sa rozhodnúť, či o ten vzťah budete obaja bojovať, budete viac komunikovať a naučíte sa robiť kompromisy alebo nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
vies, ze bojovat chces, lebo sa to da vyriesit, lebo druhu osobu lubis a ona lubi teba
jednoducho to vies
bojovat, aby to vydrzalo? ved kad sa vam to furt ide rozpadnut, tak asi to nema cenu
šak podla seba sa streba riadiť... podla svojich hodnôť, plánov, priorit etc. etc. etc.
Takému vzťahu musí predchádzať skutočné priateľstvo, ak má naozaj oboch napĺňať. A to potrebuje čas, nie jedno rande skončené v posteli, ktorá to však v skutočnosti pokazí, pretože vtedy sa človek premieňa na pokusného králika pre toho druhého. A to s láskou nemá nič.
ja som kvoli urcitym problemom bojoval vo vztahu skoro rok a pol a stalo to za to
dolezite je v tomto asi uvedomit si, ci sa tie problemy budu dat casom, hoci to bude dlho trvat, vyriesit alebo nie
ale ak je vztah len utrpenie, ja by som to nevydrzala proste. celkovo nechapem pointu tohoto fora, ze na co sa zakladatelka vobec pyta, na ake akceptovanie ved to je len na nej kolko bude akceptovat a kolko bojovat, aj ked vobec netusim o co
a keď nevieš, nerieš. asi ešte na to nemáš to... vhodnú chvíľu či čo.