Je mozne aby som totalne z duse nenavidel svoju frajerku a pritom ju totalne najviac milujem ? ona mi stale robi len napriek este mi to aj povedala ze ona je rada ked mam na nu nervy ale ja nemam uz NA NU NERVY stale ma len odkopuje opytam sa jej pekne ze
no ale my sme spolu uz 1 rok...ja neviem....ona bola uplne fajnova... ale teraz takaaa....ona bola najlepsia na svete neviem ci ju ten tabor tak zmenil vzdy sme si rozumeli ale takato nebola stale mi hovori debil a nie normalnym menom...a nwm co mam robit chcem s nou byt ale nieaku priucku by som jej najradsej dal...
ved som skusal normalne s nou hovorit ona totalna ignoracia sa tam bavi z kamoskami a povie ze co si hovoril ? no chapete tie nervy ked jej hovorite ze preco si sa tak zmenila a ona mi povie ze co si hovoril....
@4 má pravdu, ine riešenie myslimze neexistuje. Ak ťa miluje tak ona sa zmeni povedz jej to pekne vytmav jej to a pri najlepšom jej daj kopačky. A ak jej bude za tebou smutno ona prilezie
Tak potom to nemá zmysel, ešte nevie čo chce, je to ešte decko (neber to osobne) čo sa potrebuje predvádzať pred kamoškami. Ja na tvojom mieste ju pošlem do riti. Ale rozhodni sa ako chceš.
no som jej povedal ze este bude ku mne taka tak ahoj ale ona to nevie BRAT vazne lebo sme spolu uz rok a si mysli ze ja som u nej samozrejmost ze j s nou budem stale ale pri mne je jak taky anjelik ale jak isla tam tak uz len mi nadava a je to pravda aj mne sa zda ze sa predvadza pred kamoskami....a nenavidim ked mi polozi telefon a to robi STALE...!!
ona ich ma stale pri sebe ja som nic prave vtedy neriesil len proste stale pcuje ked ich ma pri sebe nechapem co si chce dokazat ked sa tak pred nimi predvadza akurat tak to ze ako sa ku mne chova alebo co....
asi si chce len zvyšiť ego pred svojimi kamoskami, keby mne toto robilo moje dievča už dlhodobo ako tebe a nereagovalo by na moje podnety tak by som ju pred nimi strapnil a cely život by sa hambila ukazat pred jej kamoskami
keď ti hovorí debil ty jej tiež... nech si aj ona užije nadávky... klin sa klinom vybýja.. a ak sa preto s tebou bude chcieť rozísť tak jej povedz že ona je tiež taká...
no to je pravda....ale to je tazke nadavat jej do sprostej kravy ked ju mam rad ja by som skor nieaku hovadinu spravil co by otvorila oci ze jaj ja som bola ale krava a povedala mi prepac....a ona tam ma len 1 kamosku ostatne su z toho tabora....
hej, asi sa len predvádza, myslím. Z jej strany je to pekne hnusné, ale ak je ešte na tábore, tak počkaj dokým sa vráti a potom sa s ňou porozprávaj...a ak ti to vypína, tak jej nevolaj ...
tak ti potom gratulujem prisiel si nato skor ako ja.
co sa tyka tej tvojej baby, skus ju vytiahnut von bez tych kamosiek, lebo ako citam su ako prisavniky alebo si tvoja baba len dokazuje aka je hrdinka, ze ta dokaze tak lahko odjebat a este pred nimi.
ak si neda povedat povedz jej dovidenia, viem je to tazke povedat niekomu koho milujes ze jej davas kopacky ale ked je sprostô tak co...
Keď má toľko, čo ty, nemáš sa čomu čudovať.(Áno, rada poučujem o pol roka mladších.)
Ona možno má aj nejaký problém, ktorý ti nechce vešať na nos, ale pokiaľ ho "rieši" takýmto trápnym a detinským správaním, asi nebude až taká úžasná, ako si o nej namýšľaš.
Neviem, prečo sa s tým toľko obťažuješ, keď jej dlhodobejšie prepína, pošli ju najkratšou cestou k vode.
no ved ani nebudem uz ani na sms odpisovat....lebo stale len buzeruje aby som mal zo zivota PEKLO nechapem o co jej ide....ale chapes kto by chcel byt z babou ktoraa robi taketo hovadini ked si neni snou NECH JE NORMALNA aspon ked sme neni spolu a ona este viac jak sprsota sak ona je chora alebo co
nechaj ju vydusiť sa ... nezdvíhaj jej telefóny, neodpisuj na SMS ani na iné veci, nechoď s ňou vonku a po takom týždni a viac jej zdvihni telefón a spýtaj sa : Skľudnila si sa už ?
buď ťa nechá alebo sa konečne porozprávate o svojich problémoch ty jej pokojne povedz čo ti vadí
no ona nema kamosky vlastne ona tam isla len z donutenia mamy kamosky odkopla koly mne pred pol rokom...a chodime spolu len dvaja kazdy bozi den sme spolu....a ked ne na ICQ tak volame ale tearz nemam na nu nervyy...proste rok nonstop v kontakte aj ked som bol na dovolenke sme volali je TO STRASNE SILNY VZTAH ALE ONA JE CHORA UZ FAKT ASI....
a pre toto nemám frajerku... môžeš byť slušný, pozorný, milý a neviem ešte aký, aj tak ťa každá (česť výnimkám, ale pochybujem) začne ignorovať až sa zmôže na takú úbohosť, že ti dá kopačky cez sms alebo icq ...
jn ale ono to je uplne inee...ja nechapem ona totalne plakala ked isla do toho taboru lebo jej mama povedala ze 3 mesiace doma alebo do tabora...mne to sama jej mama hovorila...a oona hned na prvy den jak taka nwm co do mna zacala ryypat
bože každý deň ste spolu ?? to je hrozné !! ako nič v zlom, ale daj jej trocha priestoru aj sebe si dožič tiež trocha voľnosti ... možno to je v tom, že chce trocha pokoja od teba ... a keď to nebude fungovať tak sa s ňou rozíď si mladý, nájdeš si druhú a lepšiu
joojj boze takze takato dilema sa riesi ,no moj subjektivny skromny nazor je taky ,ze ona s tebou totalne manipuluje ,ona ta uz nelubi ,podla mna pretoze clovek ,ktory miluje toho druheho sa takto nesprava...a treba si to uvedomit a myslim si ,ze nenavidiet je velmi silne slovo ,a najma v takej "mladosti " .,.takze len tolko a este posledna vec ,nemozes milovat a zaroven nenavidiet ,to je blbost
no ale podla mna ona ma lubi len chce aby som sa mal stale ZLE ked som neni s nou ona mi hovorila ze ovvela lepsie sa citi ked mam na nu nervy...ze ma dobry pocit....a ja ze ty si asi chora a ona ze vie tak ja nefim
Aj mne to robil jeden chalan skoro dva roky neriesit vies co normalne sa na nu z vysoka vytoto zozaciatku ta to bude mrziet postupom casu ale prides na ine myslienky a bude vsetko ok
no ja neviem...skusim len cakat co bude dalej a pokym nepride ospraveldnenie alebo co tak budem taky zatvrdnuty a budem ticho a nebudem sa s nou onicom bavit....
TY si akože úplne fajin? Si necháš od nejakej nány hovoriť debil? A aby ťa ešte aj ignorovla pred jej kamoškami? Tak buď má dievča krámy,alebo jej fakt jeblo! Daj jej zbohom! Ani sa tu neomlúvaj,že ju miluješ! To by už aj mňa prešlo,keby mi to hentak niekto povedal!
tak ale chapes co ked jej len chvylkovo preplo...to je zbytocne koly prepnutej hlave teraz rok vztahu hodit za hlavu a taky pekny vztah mozno sa spameta zachvylu este uvdiiim...
Ja vlastne už ani poriadne neviem čo od nás chceš. Najprv ju tu ohováraš a keď ti ľudia poradia, že ju máš nechať, tak ju začneš obraňovať. V prvom rade si to daj v hlave dokopy ty a rozhodni sa, čo vlastne chceš.
no teraz som jej povedal...ze ked mi polozi telefon tak moze ist do riti a je konec a ona hned jeb zlozila telefon a potom hned nato mi napisala ze ASI POJDEME ZAJTRA DOMOV LEBO NEJDE VOBEC VODA kks ON JA FAKT UZ JUJ ?
netreba čakať... tým jej iba ukážeš čo všetko si môže dovoliť... buď si to vydiskutujte alebo adios holka.... na svete sú 3 miliardy žien, prečo sa zahadzovať s jednou ktorej to takto vyhráva
@ado122 to je v pohode netrap sa nad tym, ona si myslí že to nemysliš važne. No taky tyžden sa jej neozvy, nechaj ju potrapit aby sa kusa spamätala a ked nie je koniec.
Toto mi pripomenulo jeden Ceasarov citát: "Milujem a nenávidím. Pýtate sa preco? Neviem, ale oboje pociťujem ako zdroj nesmiernych múk."
A podľa mňa si ťa vôbec neváži. Snaž sa chvíľu vyhýbať konfliktom. Ak budeš mať akýkoľvek problém, nevyvolaj hneď hádky, ale ani v sebe nedus zlosť. Jednoducho celú záležitosť vyrieš zmysluplným rozhovorom. A ak sa ani po ňom nič nezmení, tak lepšie bude pre teba ak sa s ňou rozídeš.
no to ano....ale pockam kym pride z tabora lebo je to ubohe cez mobil pekne do oci jej to poviem ked ma zacne na kolenach prosit tak jej odpustim....ale ked sa bude dalej tak srpravat si moze hladat noveho ale ked bude takato tak si myslim noveho normalne nenajde
Tak ty si zaľubeny po uši...ale keď si sa aj o tom s ňou porozpraval a ona sa stale nezmenila...tak potom sorry ale myslim si,že toto nema zmysel.Dievča keď ľubi tak je väčšinou mile na svojho chlapca a nesprava sa tak ako ona.Skus sa ete raz s ňou o tom porozpravať keď príde z tábora.Najlepšie to bude keď z očí do očí a potom uvidiíš,že čo a jak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
tak ti potom gratulujem prisiel si nato skor ako ja.
co sa tyka tej tvojej baby, skus ju vytiahnut von bez tych kamosiek, lebo ako citam su ako prisavniky alebo si tvoja baba len dokazuje aka je hrdinka, ze ta dokaze tak lahko odjebat a este pred nimi.
ak si neda povedat povedz jej dovidenia, viem je to tazke povedat niekomu koho milujes ze jej davas kopacky ale ked je sprostô tak co...
Ona možno má aj nejaký problém, ktorý ti nechce vešať na nos, ale pokiaľ ho "rieši" takýmto trápnym a detinským správaním, asi nebude až taká úžasná, ako si o nej namýšľaš.
Neviem, prečo sa s tým toľko obťažuješ, keď jej dlhodobejšie prepína, pošli ju najkratšou cestou k vode.
buď ťa nechá alebo sa konečne porozprávate o svojich problémoch ty jej pokojne povedz čo ti vadí
A keď sa tu už oháňaš slovom milovať, tak buď chlap a nenechaj si skákať po hlave náladovou šťandou.
V tomto nesom odbornik, ale skus nejake finty aby si jej zacal chybat alebo co ja viem..
no a ked zistis, ze si ta vobec nevazi, tak taka ti je na dve veci
A podľa mňa si ťa vôbec neváži. Snaž sa chvíľu vyhýbať konfliktom. Ak budeš mať akýkoľvek problém, nevyvolaj hneď hádky, ale ani v sebe nedus zlosť. Jednoducho celú záležitosť vyrieš zmysluplným rozhovorom. A ak sa ani po ňom nič nezmení, tak lepšie bude pre teba ak sa s ňou rozídeš.