Preco kazdy sa stara iba o to kto ako pise a nie o to co pise??
som minule mala jednu disqusiu. napisala som otazku a skoro kazdi hned ze ako pisem. vobec neporadili iba vraveli ako zle pisem. ale sak to je jedno nie? ved pochopite co som chcela povedat. aq chcete opravovat chybi tak chodte za ucitelky do skoly a ni
pretoze, to ako to napises, hovori uz vela aj o tom, ze o com bude to, co pises.. a uroven, akou pises, robis "reklamu" len sebe..a ludia su na to haklivi, pretoze aspon vediet pisat bez chyby vo svojom vlastnom jazyku, by bolo pekne..
takže tu dúfam že môžem ,keď to je diskusia o tom.... proste písať nejako musíš vieš ...najlepšie po slovensky a snažiť sa robiť čo najmenej chýb ....takže tak
Bože, mám takú chuť vystreliť ti ten slepačí mozog z hlavy,ty sprosté zasrané decko,pičuj si svojim kamoškám v škôlke,alebo sestrinmu 20ročnému frajerovi ktorý po tebe jednoznačne ide
Takze k teme, ja ludi neopravujem. A niekedy si po sebe precitam taku blbost, ze by som v tej chvili zaliezla najradsej pod zem Aj ked treba uznat, ze gramaticka uroven tohoto fora je tiez niekde hlboko pod zemou...
@love4ever bozee... no tak tam to Q prestaň písať.. aj ja som mala obdobie keď som to vkuse všade písala... mala som 12 alebo 13.. aj v tomto nicku to mám.. a teraz sa na tom smejem..
bože a vieš čo serie mňa? že takéto hlúple ... indivíduá majú popredné miesta medzi TOP anketami a diskusiami ako tí, čo dajú zmzsluplnú diskusiu/anketu. Prečo?
všetci dobre čítajú... a ver,že nie len pravopis,ale aj obsah... a ty si napísala toto : kopírujem :
love4ever včera 22:25 Ďalšie fóra »
love4ever
12 ročné dievča
Bratislava
Ešte nemá status Čo?
Frajer mojej sestri
moja sestra ma frajera. chodia spolu skoro 4 roky. ale ja si ho teraz veeela vsimam a sa mi zda, ze na mna stale pozera. vzdy ked na neho pozriem tak aj on.a tiez sa taaaq veeeeeeelmi divne smeje. a nwm co si mam o tom misliet lebo nechcem aby kvoli tomu bola moja sestra na mna nastwata. ona si to zatial newsimla no ked to tak bude robit aj dalej tak si urcite vsemne. mno mozno keby spolu nechodili.. ale nieeeee on je prilis stari na mna ale aj tak by som s nim nic. tak ja nwm. lebo teraz sa zda, ze on ma chce. alebo nwm. zazila som uz vela chlapcov a tento je super ale sa v nom neviznam.
z vami sa neda normalne pisat. aq niekto nepise taq ako chcete taq sa s nim ani nebavite k veci radsej pridavate odveci prispevky ako @44 akoby bol pod vasu urowen alebo zbitocne urazate
@kissmeplease pokecová mládež ... ja neviem kde ešte takto píšu.... alebo ešte také tie ciCUšKy čO sI o SebE mYsLia že PojEDli všeTkU MúdRosŤ sVEta a žE sÚ sTReBoDoM vESmíRu
@54 neuweris ale ja nieco v hlave mam. mozno to nie je gramatiqa ale nieco co ty nemas. si precitaj nieco o iq a potom hovor take somariny. a aq sa ti nechce citat tak na to chod ligicky. ak by zalezalo na gramatiqe tak by v iq testoch boli aj otazky o gramatiqe.
@love4ever pretoze k priemernej inteligencii kazdeho cloveka patri, ze pise ako tak gramaticky spravne.. jasne kazdy robi obcas chyby ale skor z nepozornosti ale prepac napisat chybi kazdi neviznam misliet.. to je vazne znak debility
@75@1v4nq4 nehovorím že vieme slovenčinu a gramatiku perfektne.... ale pre boha... sme na slovenskom fóre... tak tu píšme po slovensky.... nie je to hanba, keď už aj vo vybraných slovách robia chyby??
@love4ever nevyhováraj sa na neho.... on má hendikep ..... ale pochybujem že ty tiež týmto trpíš..... takže si tam kde si bola..... ten tvoj odkaz nevedie k ničomu..... ale vlastne vedie..... snaž sa ako ten chlap a možno sa niekedy naučíš písať ako človek.. aj bez q a w a neviem čoho ešte
@81@83 ja nie. aspon o tom neviem. ale ak sem niekto prisde s taku poruchou vy mu ani nedate sancu a nepocuvate co chce povedat iba ho hned zhodite za chyby. som chcela povedat ze v prvom rade by ste si mali vsimat obsah lebo nikdy neviete ci clovek netrpi nejakou chorobou alebo ci len jednoducho sa nekamarati s diktatmi. podla mna to nie je az taka tragedia aby ste mu hned museli vynadat.
@87 - ja som fakt teraz zvedavý čo na to povie, lebo ak je dislektik, tak mám pre to pochopenie... ale tu sa mi zdá byť to všetko v niečom celkom inom popravde.
@88 - Okey... ja s tým súhlasím... lenže v prvom rade si prečítaj akým spôsobom to píšeš... ty proste píšeš ako sa ti zdá byť moderné... vymieňať K za Q alebo vymieňať V za W je v móde tak to budeme robiť... a nerozlišovať I a Y lebo to je jedno... potom keď to niekto číta, tak to ani po tebe prečítať dokopy nedokáže, lebo ten význam sa v tých chybách komplet stratí. to si uvedom.
@endre-silentname ak som pochopila toho chlapa správne, tak hovoril že aj napriek svojmu hendikepu sa nevzdával a dosiahol to čo chcel... uplatnil sa v živote aj napriek tomu že je dislektik. využil svoje prednosti a stúpal vyššie..... ona sa vyhovára na to že on robí gram. chyby... ale to nie je jeho vina..... asi dotyčná nechápe.... ale čo už ...
lebo tu chodia debili jednoducho ... aspon z tohto pohladu na vec.. a vlastne nevedia co maju napisat k teme tak odbocia a bavia majstrov sveta. Mna to tiez pekna stvalo a tak som to vyriesil nechodim tu a nechyba mi to a vlastne tu ani nemam cas chodit
@88 a ak niekto nechce vchadzat do kazdej diskusie hned s tym ze ahojte ja som dislektik? mozno to nie je pre kazdeho dislektika prijemne upozornovat na to
@0 no nejdem sa zabijat citanim celej diskusie, len moj skromny nazor, mila slecna. Aby so mohla posudzovat CO pises, najpv by sa to muselo dat precitat bez zbytocneho lustenia!!! ak chces aby sa posudzovalo co pises a nie ako pises, tak sa vyjadruj tak, aby to citatelia boli schopny pochopit! Ste ako nejaky cudzi kmen uprostred krajiny hovoriacej spisovne, tak sa laskavo prisposobte ostatnym minimalne pri kontakte s nimi a prestante sa rozculovat nad tym, co my posudzujeme!!!
@97 ja sa na take nieco nevyhovaram. si precitaj komenty vysie. ja iba hovorim ze taky clovek tu nema ani sancu lebo ho hned vsetci pourazaju ze ako pise
@iwuanka - jj aj ja som to tak pochopil... ale myslím si, že proste ju štve, že jej niekto povie, že cez chyby ju skritizujeme... lenže v tých jej chybách sa za a) význam pre mňa stratí
a za b) ako napísala @malapohroma jej diskusie sú zmyslovo nulové.
@101 preco ta to trapi co by sme spravili dyslektikovi? (ano to sa seriozne pise s y
ty tou chorobou netrpis, tak mame pravo povedat svoj nazor. To ze pises zle je len tvoja chyba, zatial co ludia s touto chorobou za to nemozu.
Preto
tebe vycitat? - ano
im? - nie
uz neviem ako to inak povedat, lebo to vyzera ze ani nechces chapat ze ty nie si ako dyslektici, stale sa s nimi porovnavas ale na to jednoducho nemas pravo.
Je to akoby sa lenivy clovek porovnaval ze nemusi chodit lebo ani ten na voziku nechodi. Nie je to akoby, je to to iste
@103 - osobne mne chvíľku trvalo kým som to všetko prelúštil a pochopil význam... ktorý mi dokopy aj tak stále uniká... pretože v podstate sme došli k záveru, že dislektik nie si, len si lenivá pozerať či nerobíš chyby... lenže potom tu fakt môžeš byť akurát tak zbuzerovaná alebo si budú z teba iní robiť srandu... lebo fakt spôsob akým podávaš svoje myšlienky sú katastrofálne... a nad tým by si sa mala zamyslieť.
Každý urobí občas chybu... jasné... ale nie toľkoto, nie v takom malom príspevku a normálne ešte bude to, že robí chyby obhajovať, že on vlastne robí správne, lebo aj iní trpia takouto chorobou a nič im za to nikto nerobí (lenže ty ako si sama o sebe povedala tou chorobou netrpíš)
ja som sa s nim neporovnavala a ani som sa tym neobhajovala omg! ja hovorim vo vseobecnosti - ako to je na birdzi. ze sa najprv pozera na pravopis a az potom na cloveka a je jedno ci nepise dobre preto lebo ma chorobu alebo preto ze to nevie. ide o to ze nikto nepozera na to aky clovek je a co chce povedat.
@113 - Pozri ... každý pozrie čo tam napíšeš... samozrejme, že ide aj o obsah... lenže netreba v prvom rade riešiť kraviny a za ďalšie snažiť sa iným niečo dokazovať... lebo tým pádom sa ti tak akurát na to každý vysere a máš tu diskusiu ako je táto.
@malapohroma@112 ona je tu jediná múdra...... veď nevidíš akí sme hnusní a len tu riešime ako ona píše...... a nevidíme obsah jej textu..... len chyby... a q... w... takže my sme tí zlí.....
@116 a ako sa to inak zmeni? len taq ze sa na to upozorni predsa. aq na to bude upozornovat viac ludi taq mozno si niekto uvedomi ze je hlupost hned odsudit cloveka iba pre pisanie.
napisem vec a hned zaznie veta o mojom iq alebo o tom aka som sprosta. taq ja nechapem to podla vas hned kazdy kto nevie gramatiku musi byt blbi? mozno je niekto super v matike alebo v biole.
a @111 ja nevravim ze som mudra iba to ze taketo spravanie niektorich je hlupe. to skor oni nemaju co lepsie robit- myslim komentovat k veci - ale iba ukazovat zakladatelom aki su sprosti a oni jedini mudri.
@122 - tak to sa sakra mýliš... keď niečo potrebuješ tak sa dočkáš pomoci, lenže to musíš vedieť správne povedať... inými slovami - Asi nejaké heslo - a to heslo je, že to píš spôsobom, aby nikto nemal pocit, že chceš na seba upozorniť... pozri si celú túto diskusiu a povedz mi jedno - čo si zistila? O čo koho táto diskusia obohatila?
@125 - ale asi to minimálne splnilo jeden účel - na Birdzi na teba nikdy nikto nezabudne... lebo urobiť hneď 2 diskusie so 110 príspevkami - to sa nestáva každý deň
@127 - Tak v prvom rade sa nauč aj ty hneď neútočiť a možno si minimálne to čo napíšeš po sebe prečítaj... možno ti to pomôže... ja už fakt neviem čo ti napísať, aby si pochopila, že celé toto čo sa tu rieši je totálny nezmysel... Aby náhodou neskončilo tvoje meno v ankete o najhlúpejšiu Birdzáčku alebo niečo podobné... ak sa tu človek zapíše ako somár, tak sa mu ťažko získava späť svoje renomé... napríklad aj taký "Nebopeklo" alebo "Perlamer" nesmrteľné osoby, ktoré tu už ani nechodia, ale všetci si ich pamätajú, lebo to čo tu predviedli bolo fakt neskutočné.
@129 - ja ti to neberem... ale povedzme si pravdu, že keď už človek zakladá fórum, tak ostatní by radi pochopili jeho zmysel... a potom komunikácia funguje... lenže toto je téma, ktorá je zbytočná. Nikam nikoho neposunula ani nič.
Iba sme zistili, že neovládaš pravopis a obhajuješ to.
@love4ever ak je niekto dobry v matike, vacinou ma aspon 2 zo slovenciny.. a ak si je clovek VEDOMY ze robi chyby tak sa vopred alebo aspon na konci prispevku ospravedlni za chyby... inu taky clovek taktiez nepise Q,W a spol tam kde byt nemaju... takze TY by sisa mala zamysliet NAD SEBOU...
@131 a ty si jasnovidec ze vidis kazdemu domysle co si o tom mysli ci ho toposunulo ci nie? mozno tebe to nedalo nic no nemozes isto povedat ze nikomu. mozno fakt nikomu no aspon som sa pokusila.
@133 ja sa nebudem ospravedlnovat za to ze pisem do verejneho fora tak ako chcem . ak sa ti to nepaci , smola . ale ja nikoho neurazam nemlatim ani nic take tak sa nebudem ospravedlnovat ak sa ospravedlnit nechcem
@krvaaa - už sa stalo... nejdem sa s ňou ďalej handrkovať... má to zmysel? Myslel som, že jej to človek normálne slušne vysvetlí a pochopí... ale kde sme došli... že ja som "jasnovidec" tak konec... dosť... je sprostá a sprostá ostane... tak čo? Budem sa s ňou snažiť jednať? Nebudem!
@136 ano, tomuto hovorim inteligentny argument. co sproste je na tom ak poviem ze sa mylis? ako mozes povedat ze to NIKOHO nikam neposunulo? ako to mozes vediet? ale zrejme si sa urazil ked odpisujes takto.. omg... ale fakt by ma zaujimalo co take sproste bolo na tom poslednom komente.
@140 - lebo rozdiel medzi mnou je ten, že píšeš nezmysly a nepriznáš si to, len si ich budeš obhajovať
a ja určite nie som jasnovidec... ale pozri si 90% komentov v tejto diskusii, lebo 10 zvyšných sú tvoje a ukáž mi z nich minimálne 5, ktorému človeku niečo táto diskusia dala... súhlasím s úvodným názorom @fxx len som dúfal, že sa prejavíš inteligentnejšie... mýlil som sa a uznávam to.
@142 ja fakt newiem co je nezmysel na tom ak poviem ze som chcela poukazat na tuto problematiku. a aj keby to neposunulo nikoho alebo aj keby sa nad tym nikto nezamyslel, no a co? aspon som sa o to posnazila. ty si tiez nepriznas ze pises hluposti - toto tvoje "priznanie ze sa mylis" z posledneho komentu je iba hlupy vysmech. a pisat ze vies co sa v kazdom odohrava JE hlupost
milá moja zlatá.. keď píšeš nejakú diskusiu a čakáš normálnu odpoveď, tak to aj musíš normálne napísať. ... jE tO vEľMi tRápNe, keď píšeš ako decko a čakáš, že ti niekto odpíše normálne a nebodaj aj poradí.
ja som alergická na štýl písania - k/Q, v/W a pod. je to detinské a keď robíš také závažné chyby v pravopise (každý sa môže pomýliť, ale nie až tak hrozne) pravopis by si mala vedieť.!!! a potom keď si zoberieš radu a začneš normálne písať, tak ti aj ľudia budú normálne odpovedať (teda väčšina. Sú tu aj individuá)
@love4ever no takže sa nato pozri takto - keď aspoň v jednom komente budeš písať s diakritikou bez Q a W a aspoň raz si to po sebe pozrieš a opravíš si aspoň tie najvýraznejšie chyby hneď to bude inak vyzerať... a sa nečuduj, že ťa zdrbali keď píšeš ako nejaká "veľmi sexy babenka" čo práve prišla z pokecu... sa uvedom a nevyhováraj sa na dyslektikov... a keď už je niekto dyslektik tak na konci komentu to môže napísať, že sa ospravedlňuje za chyby...
nie som si istá či sa dyslektik píše s tvrdým i tak sa za prípadné chyby ospravedlňujem (@love4ever ber si príklad)
Máš pocit, že niekto z nich bol o niečo z toho, čo si tu komentovala obohatení? Ja nie...
Takže sa ospravedlňujem, že si sprostá a zjavne nechápeš čo sa ti tu 90% komentov snaží povedať. Inteligencia bodu -1 a ja som tým nemyslel, že viem, čo sa v kom odohráva... iba si to viem cez ich komentáre domyslieť a to je rozdiel... končím diskusiu... nemá zmysel sa tu dohadovať s niekym, ktor je sprostý
Ludovit to myslel urcite v dobrom ale osobne mi nejak nie je velmi jasne preco potrebuje kmen zijuci na ploche 300x200 km nejaky vlastny jazyk...... kde je ta praktickost veci ?
Ked uz sme sa nechali s prepacenim za vyraz odrbat o nase uzemia, tak uz ten jazyk bol totalna zbytocnost
co sa mna tyka nemal by som problem byt Rakusan alebo Poliak a dokonca ani Madar (aj ked tych nemam prilis v laske, teoreticky, keby som sa tak narodil bolo by mi to jedno ne ? )
Takze ja urcite nikoho terorizovat za nevedomost pravopisu nebudem, vlastne je nacase, aby som sa viac zdokonalil v angline lebo ako to vidim to je jazyk, ktory Slovaci skutocne potrebuju
@153 to ze si vyberies niekolko ludi (ktori este aj maju rovnaky nazor ako ty) neznamena ze vies ako na to reaguju vsetci. a ak potrebujes zvysit hodnotu svojho komentu tym ze mi budes nadavat do sprostej tak si len posluz. ak ti to urobi dobre
Môžeš si byť istá,že ma toto nikam neposunulo,a už vôbec nie vpred. Obohatilo ma to len o poznatok,že keď niekde budem vidieť tvoj nick,tak hneď budem vedieť že aha,to je tá "nová piča" .
@love4ever boháča tak ja to tu celé čítam, píšem zdĺhavú odpoveď a ty sa ani neuráčiš odpísať mi jeden z tých tvojich duchaplných komentov?? urazila som sa...
@156 ako som pisala uz vyssie, teba mozno nie. a je mi to uplne jedno lebo mi zily netrhas. a aj keby nikoho, aspon som sa o to pokusila - a to by nemal byt dovod preco sa hned na mna nabrusit.
a ako som tiez pisala vyssie ak si skutocne potrebujes takto zvysovat sebavedomie, je mi to jedno. je pod moju uroven aby ma vyviedli z miery nadavky od teba lebo ty ma nemozes urazit
@158 prepac som ho prehliadla. ja viem ze ak by som toto bsetko robila tak by som tu nebola za najvacsiu kravu. ale o to neide, ja som pisala o tom ze by sa nemali ludia takto odsudzovat aj ked takto pisu. a aj take velmi sexi pokecove babenky mozu mat nieco v hlave aj ked nemusia ovladat pravopis na 1. a nevyhovarala som sa na dislektikov. o tom som pisala vysie v komentoch co som tym clankom chcela.
@161 ano si predstav. lebo si myslim ze nejaku tu uroven moze mat aj clovek ktory nepise vzdy gramticky spravne - no tu na birdzi si asi kazdy mysli opak. a nebudem sa znizovat k tomu aby som ragovala na niekoho kto na mi stale nadava
@167 nemá to úroveň, ale čo napísať na niečo také ako je @165 ?? najradšej by som to takým ľuďom (čo píšu ako @165 ) aj ja písala, ale ja na nich z vysoka kašlem, vieš, to je úroveň...
@170 nemal si ty koncit diskusiu? ak by si o tom pomlcal taq asi nevies ze clovek je velmi individualna bytost (moze mat uroven aj pokecmaniak - dokonca lepsiu ako niektory birdzaci ktori pisu spisovne) a to ako tu skatulkujete ludi je az nechutne
@172 - aspoň vidno, že moje domienky sú pravdivé... hovoríš, že nemusíš reagovať na každý koment, ktorý ťa uráža... hlavne, že mi ty môžeš urážať sestričku... tak to pozor... a ako vidím tak reaguješ...
Fascinuje ma ako sa tu podaktorí retardi dokážu hádať s 12 ročným deckom a dajú si tú prácu tu 3 hodiny sa hádať o tom dokazovať jej že je sprostá...
Odpoveď na tvoju otázku. No je to jednoduché, proste poznávací znak, ako sa vyjadruješ je dosť dôležité. Sprostá byť nemusíš, ale napovie nám to o tvojej nezrelosti.. Ale veď teba to aj tak prejde skôr či neskôr, minimálne to Q a W a pod. to či budeš vedieť ostatnú gramatiku je na tebe.
Jediné, čomu sa čudujem, je, že počas celej diskusie si zmenila štýl písania.
Na začiatku si robila chyby neúrekom. Písala si s q, w a neviem čím ešte. A mýlila y/i. Ale postupom času tu vidím, že skoro žiadne chyby nerobíš. Však ako pozerám príspevky od 70 vyššie...
Takže bud ti to po a, Zaplo a všetky tieto komentáre ti otvorili oči.
b, Si fake a vonkoncom ťa baví štvať užívateľov. Bravo!
Poučovať malé 12 ročné decko, ktoré si myslí, že štýl jeho písania ja IN a určite z toho vyrastie (pretože som bola taká istá).. ?? Už len ten vek hovorí za pravdu.
Honíte si na ňom vlastné EGO a zvyšujete nízke sebavedomie ?
@mm47 Fuu, na Pokeci skor prides k novym komplexom, nie ze nejake vyriesis - teda, mi to tak vychadzalo, kym som este bola mala (.. teda mensia) a chodila som istu dobu tam tiez .
má 12 rokov...ešte stále nie je neskoro naučiť sa základy normálneho písania i keď práve teraz by mala písať najlepšie pretože sa nedá porovnávať to keď niekto chodí do školy a stále píše ako keď starší človek napíše pár viet po mesiaci a sem tam spraví chybu...tým zdravím tvoju pani učiteľku slovenčiny(súcit)..a v zásade súhlasím s názorom @n0win0u ...
@love4ever Lebo pochop ze to ako pises uz lezie 95% ludom na nervy a tak to radsej ani citat nebudu. To ako pises svedci o tvojej inteligencii, ktora je zjavne nizka a naznacuje to, ze sa chces nejakym sposobom zviditelnit a pod. Pocuvaj ked budes pisat fak ako pica tak sa na teba kazdy vyserie lebo staci jedno tvoje slovo a uz si pomyslim, ze ci ti nahodou nejebe v hlave....
Povedz nam aky ma zmysel pisat Q namiesto K? Myslis ze ked tak zrobis tak si princezna?
@love4ever@43 IQ je koeficient, ktory vyjadruje pomer TVOJEJ inteligencie k ostatnej populacii. Takze vyjadruje tvoju inteligenciu. A inteligencia su zasa rozumove schopnosti - alebo sa da povedat, ze urcuje, ako rychlo pochopis a porozumies informaciam, alebo ci ich vobec pochopis. Ak mas vysoku inteligenciu, pisanie NEMOZE byt pre teba problem. Je to pekne vidno... Ak ti niekto nieco povie o gramatike, jednoducho to pochopis a vies to...
@love4ever na jednej strane je to, ze by sa patrilo naucit sa zaklady jazyka krajiny, v ktorej zijes = gramatiku, no zatial ta este ospravedlnuje zakladoskolsky vek, tak dufajme, ze ti niekto do buducich rokov doda motivaciu, aby si si trosku dala zalezat na diktatoch vezmeme do z toho popularneho hladiska: zacnes chodit s chalanom z gympla, ktory sa tam nedostal pre pekny usmev, a napises mu smsku: "stretneme sa neska na masarikovej ulyci, tesym sa na teba. lubym ta" ...niekomu to mozno nevadi, ale minimalne toho chlapca by to prinutilo na chvilku zamysliet sa nad tym, ci je naozaj taky dolezity len obal
ale na druhej strane mozes byt so svojimi diskusiami spokojna- pozri, kolko ludi si nasrala jednou (uz tisickrat umielanou) otazkou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
207 komentov
staci ti to takto ?
taqeto odpovede su na figu. no a co ze sa to in nepaci ale preco sa nevyjadria k tomu co maju ale radsej k pisaniu
nauč sa písať
A aku odpoveď si čakala? Bezdôvodne urážam? Zamysli sa.
Ani ja nepišem byz chyb, ale nerobym taqeto chibi a nepysem s q w y a tou haveďou.
@sasi2680
- bije to do oci
- vyjadruje to tvoje iq (prepac ak ti krivdim)
- ked ludia citaju nieco od niekoho kto viditelne nema priliz vysoke iq logicky to bude kravina
- naco citat kraviny?
- nauc sa jednoducho pisat a zbavis sa toho.. ale urcite najdes pochopenie u rovnocennych ktori tiez nemaju z diktatov zrovna dobre znamky..
hlúpe ankety a nevedia poriadne ani písať aby sa
premiestnili na stránku www.alik.cz Za
pochopenie ďakujem.
Tak.. A týmto budem spamovať odteraz každú jednu debilnú diskusiu/anketu. Nechce mi niekto pomôcť?
love4ever včera 22:25 Ďalšie fóra »
love4ever
12 ročné dievča
Bratislava
Ešte nemá status Čo?
Frajer mojej sestri
moja sestra ma frajera. chodia spolu skoro 4 roky. ale ja si ho teraz veeela vsimam a sa mi zda, ze na mna stale pozera. vzdy ked na neho pozriem tak aj on.a tiez sa taaaq veeeeeeelmi divne smeje. a nwm co si mam o tom misliet lebo nechcem aby kvoli tomu bola moja sestra na mna nastwata. ona si to zatial newsimla no ked to tak bude robit aj dalej tak si urcite vsemne. mno mozno keby spolu nechodili.. ale nieeeee on je prilis stari na mna ale aj tak by som s nim nic. tak ja nwm. lebo teraz sa zda, ze on ma chce. alebo nwm. zazila som uz vela chlapcov a tento je super ale sa v nom neviznam.
moja rada:
hanba.... byť tebou tak sa zamyslím nad sebou...
jednoducho - aby to bolo čitateľnejšie... lebo v tých chybách sa nedá ani vyznať... toť vsio.
@iwuanka upHlN3 sUhLaSh1m xixi ... [to je jak písať nejakou zašifrovanou morzeovkou že koniec slight_smile:
@kissmeplease ja sa prrpojim!
@malapohroma ďakujem, ďakujem
a pre všetkých som vytvorila klub Antipokecová mládež
» www.birdz.sk/grupa/560/...
@kissmeplease - tak tam veru idem.
» vladimirbednar.blog.sme.sk/c/98838/Prosim-...
c.45 toto je jej problém...ktorý chcela riešiť.. tak jej už poraďte
...a mimochodom...u teba sa vacsinou obsah zhoduje s formou..
@88 ak tu niekto má dis- chorobu,tak by to mohol napísať
ok. ignorujem gramatiku.
obsah fora? nulovy.
a za b) ako napísala @malapohroma jej diskusie sú zmyslovo nulové.
ty tou chorobou netrpis, tak mame pravo povedat svoj nazor. To ze pises zle je len tvoja chyba, zatial co ludia s touto chorobou za to nemozu.
Preto
tebe vycitat? - ano
im? - nie
uz neviem ako to inak povedat, lebo to vyzera ze ani nechces chapat ze ty nie si ako dyslektici, stale sa s nimi porovnavas ale na to jednoducho nemas pravo.
Je to akoby sa lenivy clovek porovnaval ze nemusi chodit lebo ani ten na voziku nechodi. Nie je to akoby, je to to iste
Každý urobí občas chybu... jasné... ale nie toľkoto, nie v takom malom príspevku a normálne ešte bude to, že robí chyby obhajovať, že on vlastne robí správne, lebo aj iní trpia takouto chorobou a nič im za to nikto nerobí (lenže ty ako si sama o sebe povedala tou chorobou netrpíš)
Debilovi nevysvetlis ze je debil lebo je debil
napisem vec a hned zaznie veta o mojom iq alebo o tom aka som sprosta. taq ja nechapem to podla vas hned kazdy kto nevie gramatiku musi byt blbi? mozno je niekto super v matike alebo v biole.
a @111 ja nevravim ze som mudra iba to ze taketo spravanie niektorich je hlupe. to skor oni nemaju co lepsie robit- myslim komentovat k veci - ale iba ukazovat zakladatelom aki su sprosti a oni jedini mudri.
Iba sme zistili, že neovládaš pravopis a obhajuješ to.
@133 ja sa nebudem ospravedlnovat za to ze pisem do verejneho fora tak ako chcem . ak sa ti to nepaci , smola . ale ja nikoho neurazam nemlatim ani nic take tak sa nebudem ospravedlnovat ak sa ospravedlnit nechcem
a ja určite nie som jasnovidec... ale pozri si 90% komentov v tejto diskusii, lebo 10 zvyšných sú tvoje a ukáž mi z nich minimálne 5, ktorému človeku niečo táto diskusia dala... súhlasím s úvodným názorom @fxx len som dúfal, že sa prejavíš inteligentnejšie... mýlil som sa a uznávam to.
ono to VYPOVEDA o tvojej inteligencii...
ja som alergická na štýl písania - k/Q, v/W a pod. je to detinské a keď robíš také závažné chyby v pravopise (každý sa môže pomýliť, ale nie až tak hrozne) pravopis by si mala vedieť.!!! a potom keď si zoberieš radu a začneš normálne písať, tak ti aj ľudia budú normálne odpovedať (teda väčšina. Sú tu aj individuá)
a ty mi uz nic nepis stacili mi tvoje tsky a bolo mi jasne ze s tebou sa da rozpravat len vzdy dokola. asi si tak isto tvrdohlavy ako ja
@love4ever no takže sa nato pozri takto - keď aspoň v jednom komente budeš písať s diakritikou bez Q a W a aspoň raz si to po sebe pozrieš a opravíš si aspoň tie najvýraznejšie chyby hneď to bude inak vyzerať... a sa nečuduj, že ťa zdrbali keď píšeš ako nejaká "veľmi sexy babenka" čo práve prišla z pokecu... sa uvedom a nevyhováraj sa na dyslektikov... a keď už je niekto dyslektik tak na konci komentu to môže napísať, že sa ospravedlňuje za chyby...
nie som si istá či sa dyslektik píše s tvrdým i tak sa za prípadné chyby ospravedlňujem (@love4ever ber si príklad)
@fxx , @kissmeplease , @corvuscorax , @iwanushqa , @malapohroma , @iwuanka a zamysli sa nad tým, či píšeš.
Máš pocit, že niekto z nich bol o niečo z toho, čo si tu komentovala obohatení? Ja nie...
Takže sa ospravedlňujem, že si sprostá a zjavne nechápeš čo sa ti tu 90% komentov snaží povedať. Inteligencia bodu -1 a ja som tým nemyslel, že viem, čo sa v kom odohráva... iba si to viem cez ich komentáre domyslieť a to je rozdiel... končím diskusiu... nemá zmysel sa tu dohadovať s niekym, ktor je sprostý
Ked uz sme sa nechali s prepacenim za vyraz odrbat o nase uzemia, tak uz ten jazyk bol totalna zbytocnost
co sa mna tyka nemal by som problem byt Rakusan alebo Poliak a dokonca ani Madar (aj ked tych nemam prilis v laske, teoreticky, keby som sa tak narodil bolo by mi to jedno ne ? )
Takze ja urcite nikoho terorizovat za nevedomost pravopisu nebudem, vlastne je nacase, aby som sa viac zdokonalil v angline lebo ako to vidim to je jazyk, ktory Slovaci skutocne potrebuju
Môžeš si byť istá,že ma toto nikam neposunulo,a už vôbec nie vpred. Obohatilo ma to len o poznatok,že keď niekde budem vidieť tvoj nick,tak hneď budem vedieť že aha,to je tá "nová piča" .
a ako som tiez pisala vyssie ak si skutocne potrebujes takto zvysovat sebavedomie, je mi to jedno. je pod moju uroven aby ma vyviedli z miery nadavky od teba lebo ty ma nemozes urazit
no nemyslím si, že tie baby "neni thu nejaki sexi xalanQo na PoqeciQ" majú niečo v hlave... =/
Mne "hádka" s 12ročnými deckami nezvyšuje sebavedomie,nemaj obavy
Je mi ukradnuté,či ťa urazím alebo nie,ja si napíšem čo chcem.
A @160 ? Čital som pozornejšie,tiež to boli len sprosté deti ako ty.
A ináč,to od čoho závisí kedy napíšeš q a kedy nie? Lebo ako vidím nie každý koment píšeš tým štýlom.
ako ani tato cela dikusia nema vyznam
Odpoveď na tvoju otázku. No je to jednoduché, proste poznávací znak, ako sa vyjadruješ je dosť dôležité. Sprostá byť nemusíš, ale napovie nám to o tvojej nezrelosti.. Ale veď teba to aj tak prejde skôr či neskôr, minimálne to Q a W a pod. to či budeš vedieť ostatnú gramatiku je na tebe.
ZRUSIT!!!!
Na začiatku si robila chyby neúrekom. Písala si s q, w a neviem čím ešte. A mýlila y/i. Ale postupom času tu vidím, že skoro žiadne chyby nerobíš. Však ako pozerám príspevky od 70 vyššie...
Takže bud ti to po a, Zaplo a všetky tieto komentáre ti otvorili oči.
b, Si fake a vonkoncom ťa baví štvať užívateľov. Bravo!
Poučovať malé 12 ročné decko, ktoré si myslí, že štýl jeho písania ja IN a určite z toho vyrastie (pretože som bola taká istá).. ?? Už len ten vek hovorí za pravdu.
Honíte si na ňom vlastné EGO a zvyšujete nízke sebavedomie ?
Pan FXX to zacal lebo ma potrebu urazat ludi , staci si ju nevsimat a komplexy si liecit na Pokeci
No ale aspon je co citat
@187 Fiha, tak AZ TAK zle som na tom nebola .. To sa ako da?
Povedz nam aky ma zmysel pisat Q namiesto K? Myslis ze ked tak zrobis tak si princezna?
@fxx Super zaciatok diskusie .
Ale z tvojho textu sudim, ze asi to tak nebude.
Áno,jednoznačne mám potrebu urážať ludí,a svoje ego si zvyšujem hádaním sa na fóre s deťmi
TO cloveku dokaze zdvyhnut ego ked argumentmi utre 14ku
ale na druhej strane mozes byt so svojimi diskusiami spokojna- pozri, kolko ludi si nasrala jednou (uz tisickrat umielanou) otazkou
je to na chalana nedôstojne a prinajmenšom drzé.......
filip