vieš čo ročný vzťah sa skončil z dňa na deň tažko som to znášal ale dalo mi to veľa ... dnes sa na to pozerám z úsmevom a veľmi ďakujem za všetky tie skúsenosti, ktoré môžem šíriť ďalej a hlavne viem aké veci nezopakovať
@patricino tak jasné že ľutovať nič netreba, čo ťa nezabije ťa predsa posilní, a všetko sú to skúsenosti do života, chyby na ktoré si už budeme dávať pozor a tak ďalej
@tomco721 tak tak ... aspoň viem že po rozchode sa netreba trápiť ale užívať si až teraz (pár týždňov dozadu) som pochopil čo som niekoľko mesiacov ignoroval
trvalo to skoro rok.všetko bolo prvé mesiace krásne,sladké,tak,ako každý vzťah zo začiatku vyzerá.a časom sa to začalo zhoršovať.to pekné neľutujem,ľutujem aj to,že ja som sa snažila ako idiot a bolo to aj tak zbytočné,keďže to skončilo a nie to ukončenie neľutujem.bolo to správne rozhodnutie a na to rozhodnutie budem stále hrdá.
dalo mi to veľa,naučila som sa,ako zaobchádzať s "nedospelými" ?
dôvod prečo popisovať nechcem a viem ho len ja a on.
rozchod som predýchala pár minút po tom,ako to skončilo.
aspoň viem,aké chyby nemám ja robiť v ďalších vzťahoch.
ale jedna,najväčšia bola,že vzťah začal po 3 dňoch "spoznávania"
@agatha13 no s tým po pár dňoch do vzťahu poznám aj ja, tiež sme sa tak veľmi rýchlo dali dokopy, aj keď sme toto nikdy nepovažovali za nejakú chybu...
to že si to po pár minútach po rozchode predýchala myslíš ako??
Mala som trojročný vzťah, skončil vlastne len po nejakej dohode a skončil prirodzene, nenásilne a bolo to výborné rozhodnutie.. Sme priatelia aj ďalej a neľutujem to, veľa ma to naučilo a veľa mi to dalo
A potom som mala smiešny polročný vzťah...teraz vyhlasujem, že je to kretén, idiot a nenávidím ho.. už len keď vidím hocičo spojené s futbalom príde mi zle.. no aj keď to tak nevyzerá, ľúbila som ho (a skoro ma to neprejde) a stále som tak v kútiku duše nie zmierená s tým že to takto skurvene dopadlo a nenávidím ho za to ešte viac a dúfam že nespraví štátnice
Nešlo o vzťahy, šlo o pokusy, koniec nastal vtedy, keď už pokusy neboli prínosné, zaujímavé a podobne. Alebo vtedy, keď sa nedalo utiahnuť viac pokusov naraz. Ľutujem len pokusy, ktoré sa neuskutočnili/nestihli uskutočniť. Ale tak, treba si zrovnať priority. Krysy vždy boli, sú, aj budú, no On je len jeden.
veď prečo nie....každý koniec je nový začiatok niečoho čomu bude tiež niekedy koniec a prví budú poslední a poslední tam ani neprídu a Ježiš vás má všetkých rád len sa vám to bojí prísť povedať a kolobeh vody sa opakuje zatiaľ čo jedny kopú jamy do ktorých potom spadnú lebo ich nekopali pre seba ale aspoň budú mať koláče lebo robia a kto do teba chlebom ty pohlavným údom aj keď z neho už 40 dní kvapká pot našich materí ktoré robili celé dni na poliach......a ja idem spať lebo je tu sranda ako na hromadnej kakačke dôchodcov
to posledné, čo som mala nebol normálny vzťah. bolo to choré a nesprávne a neviem čo všetko. ale na jednej strane to bolo fajn. skončila som to ja, lebo som viac nevládala a nestál za to. neľutujem, hoci som sa z toho spamätávala dosť dlho. bola to asi jediná správna vec (v zmysle morálky a bla bla), ktorá sa v tom "vzťahu" udiala ale holt, čo narobím, ľúbila som ho
@teriq v každom prípade nech už bol vzťah akýkoľvek tak spamätávanie sa nieje znakom slabosti, ale znak toho že sme toho človeka naozaj ľúbili/milovali.
ona sa nevedela zmieriť s tým že som iný ako by chcela/ako dúfala, a ja som sa nevedel zmieriť s tým že by som musel byť niekto úplne iný keby som chcel aby bola spokojná a šťastná.
môj vzťah bol na začiatku krásny... vlastne bol krásny stále, akurát s istými chybičkami, ktoré sa už prekusnúť nedali... z jeho strany asi nedôvera, z mojej nerozhodnosť
to prvé nebol poriadny vzťah, jemu nejako šišibalo a stále sa so mnou rozchádzal, len potom mi skoro niečo urobil a už som sa k nemu po jeho poslednom rozchode nevrátila a ani som ho neľúbila, tiež to bolo také, že sme sa dali dokopy na druhý deň, ako sme sa spoznali...
a druhý, tam som ho nechala, lebo som ho neľúbila a v kútiku duše som dúfala, že budem môcť byť s iným, aj tak sme zase spolu, rok a pol (aj s tým rozchodom) a aj tak neľúbim
Rozpad prezivam momentalne a je to kvoli tomu, ze dotycna akukolvek, hoc i najmensiu krizovu situacii/konflikt riesi tym, ze sa uplne zbesnie, zacne vykrikovat, nadavat, a sprava sa akoby potratila rozum. Taktiez si takmer vsetko domysla a cokolvek jej poviem, prekruti si tak, ako ona chce a potom sa podla toho sprava a veri tomu, hoc ja som v zivote nikdy nic take nepovedal. Cize mnoho faktorov. Ani neviem ako to mak nazvat jednym slovom
po roku ma opustil s tym, ze mam trapnych rodicov, ktori nas vztah neschvaluju a on proti nim bojovat nebude (co mi prislo ako dost nelogicke, lebo prave som sa stahovala na intrak, teda prec z domu, a nie som z tych, co si nechaju riadit zivot matkou ci otcom). velmi trapny dovod, najme preto, ze o dva tyzdne sa nahodou dal dokopy s niekym inym (v jeho veku by som cakala nieco rozumnejsie)
dalsi vztah sa skoncil preto, ze chalan sa moc naviazal a ak som pocas dvoch troch hodin aspon neprezvonila, tak volal mojej mame/sestre/komukolvek, ci som v poriadku, ci este zijem....
no a treti skoncil preto, ze byvame daleko od seba a mlady muz nechcel nic obetovat
tak ja si myslím že to bola chyba.pretože sme sa navzájom vôbec nepoznali.
a ten koniec,ukončila som to viacmenej ja,teda,spoločne sme k tomu dospeli a to bola posledná minúta,keď som sa tým zaoberala a od vtedy som ani raz neľutovala moje rozhodnutie a nebola som ani sklamaná,ani smutná,že to skončilo.
toho jedneho som podviedla.. bolo to z pomsty lebo aj on mňa.. už ten vzťah bol potom oničom a aj ked som mu to vtedy "odpustila" nikdy som na to neprestala myslieť... ale to nelutujem..
a v druhom sme sa rozišli kvoli tomu ze na mna velmi ziarlil, robil scenky, bil mi kamaratov, a nikde som nemohla chodit iba s ním lebo za vsetkym videl len uchylakov co ma obtazuju..
no a tretí mi nedaval vobec najavo ze ma ma rad, a ja som na tu ziarlivost uz bola asi zvyknuta, a aj povahovo sme boli dosť odlišní
hmm neviem či je to normálne ale rozchod preto lebo som sa bála že ho omrzím rýchlo a lepšie to bude ked nám oboom zlomím srdce ako keby sme sa raz mali prestať baviť....uff nechápem ako som mohla niekedy tak drbnuto myslieť a teraz to ľutujem
@zuzusqua tak to je teda dosť nepochopiteľné aj pre mna toto, jasne kazdy asi mal raz obavy ked bol na zaciatku vztahu ze sa naviaze a ptm sa moze stat ze toho druheho omrzi ale to je hold proste riziko ktore budes mat pri kazdom vztahu a je prave natebe aby si sa spravala tak aby si ho neomrzela
ale som rád no ze uz tak nezmyslas --teda ty si tak napisala ze to bolo dávno
@tomco721 ale tak nebolo to až tak dávno a nebolo to na začiatku vzťahu bolo to po dvoch rokoch začala som mať pocit že ho mám príliš rada aj z jeho strany to také bolo a neviem čo ma to napadlo ale napadlo am čo ked to prestane a tak úplne trápne a detské ale tak plánujem sa mu ešte ozvať
@tomco721 ale tak my sme sa videli veľmi málo lebo študuje v zahraničí a tak to som mu povedala že preto a on že už bude mať viac času lebo mu skúšky končia a príde tu a vkuse klamal proste čakala som 3 týždne vymyslela si že mu to nevzali a musím čakať další týždeň alebo sluboval že príde cez prázdniny a prišiel tu lenže musel chodiť stále na nejaké návštevy alebo mal prioritu ísť boardovať alebo cez leto ked sme sa mali raz vidieť celý víkend a on potreboval ísť domov tak si vymyslel že jeho babke niečo je a musí ju zaviesť do nemocnice a proste vkuse niečo a toho som sa začala báť že so mnoui nechce byť ked to robí a ked som sa teraz s ním rozišla tak zase písal ako príde a budeme mať celé leto len pre seba a proste samé drísty drísty ....ale tak preto ten rozchod lebo ked sme spolu je nám fakt geniálne a potom sa nevidíme a ledva sa ozve a ked sme spolu tak už všetko plánuje ako bude super a potom zase nemôže tak lepšie sa rozísť teraz kým vidím že ho to ako tak baví ako ked sa bude raz musieť nútiť aby bol so mnou alebo tak
len by ma zaujimalo prečo si tie veci vlastne vymýšlal---teda čo vlastne robil keď nie to čo ti povedal chodil s kamarátmi či čo?
ale tak všeobecne vzťah na diaľku je dosť na nič, ako dá sa vydržať nejaký čas ale nie dlhodobo... to račej sa rozísť a keď máte byť spolu tak vás život dá raz znova dokopy
@tomco721 noo on bol dosť došťukaný či ako to mám povedať áno chodil s kamarátmi a ked som mala ísť ja niekde na chatu s kamarátmi alebo tak tak chcel ísť aj on alebo sa hádal že tam nemám ísť a podobne
a píše ako strašne ma chce vidieť ale že sa musí učiť a samé hlúposti a ako nezvláda školu čo je paradox ak sa nonstop učí a nestíha to
proste poriadny klamár ked som odhalila nejaké klamstvo schoval sa ešte za vačšie ale má aj prácu a on musí ísť napríklad niekde pracovať tak si vymyslí to s babkou čo je ešte horšie pretože si myslím niečo ovela horšie
aaaa také to je teraz mi napísal zase a strašne moc mi chýba ale nechcem to fakt už zažívať že bude sľubovať niečo nesplnitelné a tak a tiež nechcem byť tá ktorá mu vkuse niečo vyčíta a viem že ked sa streneme skončí to zase happy endom a to nechcem a začne rozprávať ako bude mať celý rok čas lebo už nebude mať školu ani prácu a takéto výmysly
@zuzusqua ta nerozumiem prečo rovno nepovie že musí isť do roboty ale trepne taký blud.... to jasne ze neveris ptm, klamstvo je to najhorsie vo vztahu, ja mam nato velmi osobitny postoj, fakt to nenavidim.
a take tie sluby no obcas sa fakt stane ze sa nieco prichumeli a nevie to splnit ale ked je to skoro pravidlom tak...... tiez by som si myslel asi uplne iné veci že robí
hmm zažila som taký rozchod a nie raz počas dlhodobého vzťahu ale vždy sme si k sebe našli cestu ... možno ľudia vravia nikdy to nebude po rozchode také ako predtým ale čo ak to bude oveľa lepšie?
s priateľom to berieme že sme spolu v podstate ani neprestali ... ani netuším ako som sa sem k tomuto dostala... je dosť neskoro a akosi sa mi podarilo sme zablúdiť.
vyrovnávala som sa s každým odlúčením od neho veľmi ťažko, kamarátom som sa usmievala do tváre ale po večeroch som plakala a myslievala na neho. nechcela som aby to riešili.
nakoniec sme sa k sebe vrátili a ja ho milujem z celého srdca najviac ako viem je proste mojím všetkým a bez neho si to už neviem predstaviť ... sú to už 3 roky a milujem ho stále viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
zvyčajne som to ukončila ja, lebo som príliš náročná, kritická, a po čase mi všetci začnú liezť na nervy, som vlastne dosť neznášanlivá osoba
zase ale užívať s rozumom
"som príliš náročná, kritická a po čase mi všetci začnú liezť na nervy"
môžme si dať *high five*
musím aj ja.
trvalo to skoro rok.všetko bolo prvé mesiace krásne,sladké,tak,ako každý vzťah zo začiatku vyzerá.a časom sa to začalo zhoršovať.to pekné neľutujem,ľutujem aj to,že ja som sa snažila ako idiot a bolo to aj tak zbytočné,keďže to skončilo a nie to ukončenie neľutujem.bolo to správne rozhodnutie a na to rozhodnutie budem stále hrdá.
dalo mi to veľa,naučila som sa,ako zaobchádzať s "nedospelými" ?
dôvod prečo popisovať nechcem a viem ho len ja a on.
rozchod som predýchala pár minút po tom,ako to skončilo.
aspoň viem,aké chyby nemám ja robiť v ďalších vzťahoch.
ale jedna,najväčšia bola,že vzťah začal po 3 dňoch "spoznávania"
to že si to po pár minútach po rozchode predýchala myslíš ako??
veď ako koniec ako taký ťa trápil aj potom nie?
A potom som mala smiešny polročný vzťah...teraz vyhlasujem, že je to kretén, idiot a nenávidím ho.. už len keď vidím hocičo spojené s futbalom príde mi zle.. no aj keď to tak nevyzerá, ľúbila som ho (a skoro ma to neprejde) a stále som tak v kútiku duše nie zmierená s tým že to takto skurvene dopadlo a nenávidím ho za to ešte viac a dúfam že nespraví štátnice
ale nie, prejde ma zatrpknutosť a ja mu prajem len to najlepšie
(ale aspoň malú po papuli by aj tak dostať mohol )
choď už spinkať radšej zlatý moj
@patricino no no sa nepototo aspoň to priznáme a nehráme to na anjelikov
2. totalny obojstranny misunderstanding
a druhý, tam som ho nechala, lebo som ho neľúbila a v kútiku duše som dúfala, že budem môcť byť s iným, aj tak sme zase spolu, rok a pol (aj s tým rozchodom) a aj tak neľúbim
dalsi vztah sa skoncil preto, ze chalan sa moc naviazal a ak som pocas dvoch troch hodin aspon neprezvonila, tak volal mojej mame/sestre/komukolvek, ci som v poriadku, ci este zijem....
no a treti skoncil preto, ze byvame daleko od seba a mlady muz nechcel nic obetovat
tak ja si myslím že to bola chyba.pretože sme sa navzájom vôbec nepoznali.
a ten koniec,ukončila som to viacmenej ja,teda,spoločne sme k tomu dospeli a to bola posledná minúta,keď som sa tým zaoberala a od vtedy som ani raz neľutovala moje rozhodnutie a nebola som ani sklamaná,ani smutná,že to skončilo.
práve naopak,cítila som skvele!
a v druhom sme sa rozišli kvoli tomu ze na mna velmi ziarlil, robil scenky, bil mi kamaratov, a nikde som nemohla chodit iba s ním lebo za vsetkym videl len uchylakov co ma obtazuju..
no a tretí mi nedaval vobec najavo ze ma ma rad, a ja som na tu ziarlivost uz bola asi zvyknuta, a aj povahovo sme boli dosť odlišní
@mkamka tiež veľmi nechápem vzťah v ktorom nieje láska.... :/
ty nie si môj bývalý?
ale nie
len proste presne teraz toto riešim
prečo sa to pýtaš ak sa môžem opýtať?
@purenarcissism neboj sa ja nepototo
ale som rád no ze uz tak nezmyslas --teda ty si tak napisala ze to bolo dávno
nebol z toho chlapec riadne zdrvený?
hhmm a myslíš žeby ti ešte veril?
potom to bolo dobré rozhodnutie, správne
len by ma zaujimalo prečo si tie veci vlastne vymýšlal---teda čo vlastne robil keď nie to čo ti povedal chodil s kamarátmi či čo?
ale tak všeobecne vzťah na diaľku je dosť na nič, ako dá sa vydržať nejaký čas ale nie dlhodobo... to račej sa rozísť a keď máte byť spolu tak vás život dá raz znova dokopy
a píše ako strašne ma chce vidieť ale že sa musí učiť a samé hlúposti a ako nezvláda školu čo je paradox ak sa nonstop učí a nestíha to
proste poriadny klamár ked som odhalila nejaké klamstvo schoval sa ešte za vačšie ale má aj prácu a on musí ísť napríklad niekde pracovať tak si vymyslí to s babkou čo je ešte horšie pretože si myslím niečo ovela horšie
aaaa také to je teraz mi napísal zase a strašne moc mi chýba ale nechcem to fakt už zažívať že bude sľubovať niečo nesplnitelné a tak a tiež nechcem byť tá ktorá mu vkuse niečo vyčíta a viem že ked sa streneme skončí to zase happy endom a to nechcem a začne rozprávať ako bude mať celý rok čas lebo už nebude mať školu ani prácu a takéto výmysly
a take tie sluby no obcas sa fakt stane ze sa nieco prichumeli a nevie to splnit ale ked je to skoro pravidlom tak...... tiez by som si myslel asi uplne iné veci že robí
s priateľom to berieme že sme spolu v podstate ani neprestali ... ani netuším ako som sa sem k tomuto dostala... je dosť neskoro a akosi sa mi podarilo sme zablúdiť.
vyrovnávala som sa s každým odlúčením od neho veľmi ťažko, kamarátom som sa usmievala do tváre ale po večeroch som plakala a myslievala na neho. nechcela som aby to riešili.
nakoniec sme sa k sebe vrátili a ja ho milujem z celého srdca najviac ako viem je proste mojím všetkým a bez neho si to už neviem predstaviť ... sú to už 3 roky a milujem ho stále viac