Nejako nevidom v nej zmysel. Kazdy vari len dlhozrnu ale ta je hnusne sucha a bez omacky alebo vyvaru sa neda jest. Oproti tomu je gulatozrna stavnata chutnejsia da sa jest aj sama posolena. Nevidim vobec zmysel v dlhoznej ryzi preco to ludia vobec kupuju
Ja milujem dlhozrnu ryzu. Preto ju kupujem! Samozrejme na rizoto pouzivam inu, ale ako prilohu jedine dlhozrnna, podla mna je top! Praveze milujem na nej to, ze je taka sypka akokeby
Ja tiez mam ovela radsej gulatozrnnu. Najlepšia je SOS. Ale ako som sa presťahovala, tak tu ju nemôžem zohnať, tak som si začala kupovat jasminovu. Ale je ich viac druhov a pri jednej pisu, ze je zamerne dost lepiva (aby sa z nej dali robit ryžové kolace a tak), tak kupujem len tu a je super, ma uzasnu chut aj konzistenciu. Len mi vadí, ze je sackova, ale inu taku som nezohnala:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
guľatozrné zvyknú mať viac škrobu, takže sú vhodnejšie do rizota a pod.
ale neviem, nejake kari, gyros a pod by som s gulatozrnnou nedal ani psovi, ale zase pecene kura s gulatozrnnou je super!
@poke na rizoto jedine arborio!