@7@16 ja sa pýtam na niečo iné, krásky... ak by ste rady odpoveď na otázku, prečo sa zabíja homo sapiens sapiens, tak si založte fórum alebo anketičku, nehehe
kým ma ten hmyz neotravuje ani si ho nevšimnem, ale keď mi nejaký prašivý komár (ktorý mimochodom roznáša choroby) saje krv tak čo mám akože urobiť? pekne ho poprosiť, aby išiel von na trávičku? alebo keď nejaká much (ktorá mimochodom roznáša ešte viac nákaz, ako komár) obsiera všetko žrádlo a otravuje?? a teraz úprimne, ty ich nezabíjaš?? aj také vši, šváby a blchy ti prídu ako nevinné zvieratká?? think about.
@20 áno! sú nevinné! čo urobili? chcú nájsť zdroj potravy? zajebme ich preto... a nie, ja zásadne nezabíjam hmyz, nevidím dôvod, prečo by som to mala robiť, snáď som vrah ????!!!!! stačí sa trochu natrieť darom od Bohov (cesnakom) a komáre na teba nepomyslia, bratu... chce to racionálne myslenie, che che ché
@23 tak toto je zajebávka dňa, neber to osobne, ale hmyz je v mnohých prípadoch inteligentnejší ako ľudia, napríklad taká mucha mäsiarka, minule sme spolu skákali cez švihadlo
Keď sa tu ide moralizovať, tak prečo používaš internet,elektrinu, prečo píšeš na papier? Vieš koľko hektárov lesov muselo byť vyrúbaných? Vieš koľko živočíchov zahynulo? Prečo si nespravíme príbytky všetci v lese? Prečo sa nestravujeme len plodmi? Prečo nechodíme na dovolenku pešo? Prečo stávame továrne a zväčšujeme ozónovú dieru? Keď už chrániš matku prírodu ako píšeš tak vypni počítač.
@majox ja tu musím šíriť posolstvo pravdy, to je môj osud, tekvička... ale plánujeme s mojimi priateľmi ísť protestovať pred Jaslovské Bohunice, aby vypli tú skurvenú výrobňu smrti... treba poburcovať aj týchto, neviem ako ich nazvať, aby nezabíjali nevinné lienky a mravce
Myšlienka je to pekná, ľudia by sa mali zamyslieť, ale ak si myslíš, že témou na Birdzi, alebo protestovaním pred Jaslovksými Bohunicami niečo zmeníš tak si na omyle. Týmto svetom hýbu aj hýbali peniaze, ak si myslíš že sa niekto vzdá niekoľko miliónových ziskov, tak si na omyle... (myslím to všeobecne... necielene len na jadrovú...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov