môj frajer (ktorého mám vyše roka) má skoro vždy pri bozkávaní otvorené oči. je to nepríjemné, lebo sa cítim ako debil, rozmýšľam ako smiešne pri tom vyzerám atď. a nechápem to, lebo ja by som si to tak vôbec neužila.
@flussica pozri, chlap na chvíľu privrie oči a pekná holka je fuč. ...a miesto nej zrazu cíti ako bozkáva studenú hlávku kapusty! preto treba mať oči otvorené!
Ale však ono je predsa pekné sa raz za čas pozrieť na toho druhého... vieš, aké je to pekné pozrieť sa na neho?
A aj keby mal neustále otvorené oči, tak to len asi znamená, že sa na teba rád pozerá Aj keď je pravda, že keby mal tie oči otvorené stále, tak ja sa asi začnem po čase rehotať
@andromeda9 - ja som sa väčšinou nevedel rozhodnúť či chcem mať zavreté, alebo otvorené . s najväčšou pravdepodobnosťou ide o to že sa mu páči ako sa vtedy tváriš (ste totiž vtedy hrozne zlaté, ženské )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
teba
1. bud som myslienkami niekde uuuplne inde
2. rada sa na dotycneho pozeram
3. nevidim dovod preco ich zatvarat
4. cakam kedy otvori oci aj ten druhy a potom nanho zacnem skulit
takze pravdepodobne nevidi dovod preco ich zatvarat alebo sa na teba rad diva
ako ono to nie je nejaký strašný problém, len je to divné
@kaylee a @icefist zabili
- možno je na teba príjemný pohľad?
- sa bojí, že mu utečieš?
- chce si byť istý s kým sa to práve bozkáva?
- možno je to kožný lekár a skúma tvoju pleť zblízka?
Ale ten kozny lekar, to je rozumny napad
Ale budem romantik a poviem: zamilovaní pri bozkávaní vidia srdcom, preto nemusia mať otvorené oči
že? určite to bude očný, kožný alebo nosno-ušno-krčný lekár!
Jasne, proste odbornik na vsetky dutiny! Kto by takeho sikovneho chlapca nechcel ?
je to prejav vnímania toho jedného okamihu ktorý nemusí viac prísť
ak ich má otvorené tak sa spýtaj prečo
teraz sa mi zdá, že závidíš....
@bress už nemávaš? dôvod?
A aj keby mal neustále otvorené oči, tak to len asi znamená, že sa na teba rád pozerá Aj keď je pravda, že keby mal tie oči otvorené stále, tak ja sa asi začnem po čase rehotať
Jasne, ze zavidim . I ked mikrochirurg by sa mi ratal viac, ale co narobim, ked neni taky vyber...
prosím ťa a načo by si potrebovala mikrochirurga?
Neviem naco, asi na chvastanie sa. "Cha, coze? Ty chodis s IT technikom? To je take moc klišé... Ten môj je mikrochirurg !"
Nechápem len, čo môže také mikromalé operovať mikrochirurg?
Vselico, mikroskopy napriklad..
Lekár na mikroskopy? to máš trochu popletené, nie? to je potom mechanik!