@takata Máš Xperiu X10 mini pro alebo Xperiu Mini PRO? Každopadné, skús ho vypnúť a zapnúť (zreštartovať), ak to nepomôže, skús vybrať pamäťovú kartu, či sa vôbec otvorí, ak sa ani tak neotvorí, tak potom ostáva už len vyresetovať nastavenia a vymazať všetko ... Ak ani to, tak potom už len flashnúť na novo celý Android ...
@takata mimo témy, ale ty už máš dostupnú aktualizáciu na Android 4.0? .. lebo na mojom mini pro ešte neni a ona už asi viac ako týždeň je dostupná..nejde ani cez PC ani cez mobil aktualizovať že či som sám
@77hanes77 no ok vymazala som to konto, chcela som spravit nove a vypisalo mi This could be a temporary problem or your phone may not be provisioned for data services. if it continues, call Customer Care. :/
@77hanes77 hej bola som pripojení na domácu wifinu, a inak nič mi z moblu nezmizlo tak neviem no.. ako zreštartujem tie nastavenia, či čo si to spomínal?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
To by som si mohla asi naskôr zalohovat.